1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Türk Eğitim-Sen Öğretmenler Günü Programı Düzenledi

Türk Eğitim-Sen Öğretmenler Günü Programı Düzenledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Türk Eğitim-Sen Sorgun İlçe Temsilciliği yemek programı düzenledi. Programa Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, Mhp Sorgun İlçe Başkanı Muaz Ağan, Mhp Sorgun Kaçep Birimi üyeleri, Türk Eğitim-Sen Yozgat Şube Başkanı Mahmut Kabayel, Türk Eğitim-Sen Sorgun İlçe Başkanı Şaban Yıldırım, öğretmenler ve aileleri katıldı.

Turk Egitim Sen Ogretmenler Gunu Yemegi
Türk Eğitim-Sen Öğretmenler Günü Programı Düzenledi 7

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, ilk olarak Türk Eğitim-Sen Sorgun İlçe Başkanı Şaban Yıldırım konuşma yaptı. “Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmadan yürüyeceğimize söz veriyoruz. Mesleğini icra ederken şehit düşen arkadaşlarım hep bizimle olacak. Onların vazifesini de omzumuza yükleyip devam edeceğiz” dedi.

Turk Egitim Sen Yemek 1
Türk Eğitim-Sen Öğretmenler Günü Programı Düzenledi 8

Türk Eğitim-Sen Yozgat Şube Başkanı Mahmut Kabayel ise “Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür; ‘Varlığım Türk varlığına armağan olsun’ diyen siz değerli meslektaşlarımın Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Turk Egitim Sen Yemek 5
Türk Eğitim-Sen Öğretmenler Günü Programı Düzenledi 9

Sorgun Belediye Başkanı M.Erkut Ekinci “24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun. İyi ki varsınız. İyi ki bizimlesiniz. Ben de iyi ki sizinleyim” dedi.

Açılış konuşmalarından sonra müzik eşliğinde yemek ikram edildi. Çekilişle hediyeler dağıtıldı. Daha sonra program sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Türk Eğitim-Sen Öğretmenler Günü Programı Düzenledi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin