1. Haberler
  2. Spor
  3. Mudanya Triatlonu’nda Yozgatlı Sporcu Türkiye İkincisi Oldu

Mudanya Triatlonu’nda Yozgatlı Sporcu Türkiye İkincisi Oldu

Mudanya Triatlonu Rahmi Ersoy
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Mudanya Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen “2024 Mudanya Triatlonu Türkiye Kupası Finali” 485 sporcuyla bu yılın en yüksek katılımlı yarışı oldu.

Mudanya Triatlonu Rahmi Ersoy

 

 

 

İki gün süren zorlu yarışlara sahne olan finaller, 2024 yılında Türkiye’de yapılan ve en fazla sporcunun katılım sağladığı ‘Triatlon Yarışı’ olma özelliğine sahip oldu. 13 ile 70 yaş arası 485 triatlet, Elit, Genç, Yıldız, Yaş Grupları, M3 ve PTS olmak üzere 17 ayrı yaş kategorisinde yarıştı.

Yarışmaya katılan Yozgatlı Triatlet Rahmi Ersoy, Para Triatlon PTS4 kategorisinde ve genel klasmanda Türkiye ikincisi oldu.

Mudanya Triatlonu Rahmi Ersoy

 

 

 

 

Ersoy, “2024 Mudanya Triatlonu Türkiye Kupası Finali Mudanya’nın havası, denizi ve tarihi eşliğinde tamamlandı. Mudanya Triatlonu Türkiye Kupası Finali’ni, PTS4 ikincisi ve Genel Klasman PTS4 ikincisi olarak tamamladım. İnşallah daha çok çalışarak imkan verildiğinde Ülkemi Uluslararası arenada temsil etmek istiyorum. Bu yolda bana her zaman desteklerini esirgemeyen Bozok Üniversitesi Rektörü ve aynı zamanda Triatlon Federasyonu Sağlık Kurulu Üyesi Prof. Dr. Evren Yaşar’a ve Sağlık Sen Yozgat Şube Başkanı Gökhan Eroğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Mudanya Triatlonu’nda Yozgatlı Sporcu Türkiye İkincisi Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin