1. Haberler
  2. Siyaset
  3. MHP Sorgun Teşkilatında Gündeme Yön Veren Açıklamalar

MHP Sorgun Teşkilatında Gündeme Yön Veren Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Sorgun İlçe Başkanlığı binasında seçim öncesi toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Sorgun Belediye Başkanı M.Erkut Ekinci, Araplı Belediye Başkanı Adem Ertuğrul, Çiğdemli Belediye Başkanı Ahmet Sungur, MHP Sorgun İlçe Başkanı Muaz Ağan, MHP Sorgun Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları (KAÇEP) Kadın Kolları Başkanı Fulya Karslıoğlu, KAÇEP Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Gül Kartal, partililer ve basın mensupları katıldı.

MHP Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı süreci için takvimler 13 Kasım- 15 Aralık tarihleri arasını işaret ediyor. Bu süreçte başvuruları değerlendirmeye alacak olan MHP daha sonrasında aday adayları arasından elemeye gidecek.

Mhp Sorgun Ilce Baskanligi Toplanti 4
MHP Sorgun Teşkilatında Gündeme Yön Veren Açıklamalar 7

MHP Sorgun İlçe Başkanı Muaz Ağan “31 Mart Seçimleri memleketimiz için inşallah hayırlı olur” dedi. Sorgun’da ittifak olur mu, aday adayları belirlenirken kamuoyu yoklaması olacak mı, şeklindeki soruları yanıtlayan Ağan, “Genel Başkanımızın talimatının arkasındayız. Aday belirleme konusunda genel merkezimizin yaptığı ön araştırmalar var. Çalışmaların her birisi genel merkez tarafından inceleniyor. Belirlemeler de buna göre olacak” dedi.

Daha sonra Sorgun Belediye Başkanı M.Erkut Ekinci soruları yanıtladı. “İlk dönemde planladığınız çalışmaların ne kadarını gerçekleştirebildiniz?” sorusunu yanıtlayan Ekinci “Sadece iki ara yolundaki hedefimizi gerçekleştiremedik. Oradaki sorunlar da imar problemleri ve TEDAŞ’ın altyapı çalışmalarını yapamayışından kaynaklandı. Onun haricindeki hem şehirleşme hem de diğer konularda taahhüt ettiğimiz her şeyi yerine getirdik” dedi. Asbestli boruların değişimi konusunda da su depolarına girip çıkan su miktarlarının gece ve gündüz saatlerinde takip edildiğini, arıza kaynaklı kayıp kaçak oranının %40-45 oranında önüne geçildiğini belirtti. Millet Bahçesi, Tabiat Parkı, Üç Tepeler Mesire Alanı çalışmalarından da söz eden Ekinci, hizmetteki ilk üç sıralaması sorulduğunda ise bir numaranın meydan, iki numaranın arıtma tesisi, üç numaranın da tekstil fabrikası ve sera olduğunu söyledi. “Yol, kaldırım, altyapı işlemleri belediyelerin asli görevidir. Biz bunları hizmet olarak görmüyoruz. Bizim niyetimiz Sorgun’da çalışmak isteyen herkesin iş bulabileceği ortamı oluşturmaya çalışmaktır. Niyetimiz işsiz hiçbir vatandaşın kalmamasıdır. Yatırımcıların Sorgun’a yatırım yapmasını sağlayarak ilçemizi cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz” dedi.

Mhp Sorgun Ilce Baskanligi Toplanti 3
MHP Sorgun Teşkilatında Gündeme Yön Veren Açıklamalar 8

Çiğdemli Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Çiğdemli’deki doğalgaz sorununun 2024’te giderilmeye çalışılacağını ve hedeflerinin bağcılık ve bağ evi üzerine gelişmek olduğunu söyledi.

Araplı Belediye Başkanı Adem Ertuğrul “Yaklaşık 200 dekar alanda ağaçlandırma yaptık. Büyükdere Barajı ile ilgili çalışmalar var. Araplı için hayati bir mesele. Araplı’nın yeşil fasulyesi meşhurdur, bilirsiniz. Fasulye üretimini arttırmak için gölet bizim ihtiyacımızdı. Biz belde belediyesiyiz. Yaklaşık 2000 nüfusumuz var. Cumhuriyet tarihinin en zor döneminde görev yapıyoruz bütün belediye başkanları olarak. Pandemi ile başladık, yangın, sel, deprem, ekonomik kriz ve savaş derken hepsi üst üste geldi. Buna rağmen 27 yıllık Araplı Belediyesi’nin dört buçuk yıldır görevde bulunan belediye başkanı olarak 27 yılda gelen devlet yatırımını tam olarak ikiye katladık. Aklında soru işareti olan varsa belgelerimiz de hazırda bulunuyor” dedi.

Mhp Sorgun Ilce Baskanligi Toplanti 1
MHP Sorgun Teşkilatında Gündeme Yön Veren Açıklamalar 9

Kadın Aile Çocuk Engelli Platformu Başkanı Fulya Karslıoğlu ise “Genel Başkanımızın ve Sorgun İlçe Başkanımız Muaz Ağan’ın her türlü talimatlarına hazırız. 2024 Yerel Seçimlerini içeren süreçte Kadın Kolları birimi olarak çalışmalarımıza start verdik. Kadın, erkek, çocuk, genç, yaşlı ayırt etmeksizin ulaşabildiğimiz kadar geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz. Sorgun’da yenilenen parti binamızın kapısının bizimle aynı görüşü paylaşsın veya paylaşmasın herkese açık olduğunun bilinmesini istiyoruz. Çalmadık kapı, dikkate alınmadık öneri bırakmayacağız. Yerel seçimlerin şimdiden ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MHP Sorgun Teşkilatında Gündeme Yön Veren Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin