1. Haberler
  2. Siyaset
  3. SORFEST Coşkusu Doğankent’te Devam Etti

SORFEST Coşkusu Doğankent’te Devam Etti

Doğankent Kasabası Sorfest
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

08 Ağustos Perşembe günü Doğankent Kasabası‘nda çocuklar için şişme oyun alanları ve atlı gösteriler düzenlendi. Gün boyu süren etkinliklerin ardından, ücretsiz olarak gerçekleştirilen halk konserlerinde İlkay Selçuk & Keja, Arif Şahin ve Ali Kınık sahne aldı.

Doğankent Kasabası Sorfest

 

 

 

 

Konserde konuşma yapan Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, SORFEST coşkusunu Doğankent’te yaşayan vatandaşlara teşekkür etti. Ekinci, “Doğankent Belediyesi hem bizim beldemiz hem de kardeşimizdir. Ülküdaşımız, aynı yolda yürümekten gurur duyduğumuz kıymetli bir Belediye Başkanına sahip. Sorfest’in Doğankent’te olması için çok büyük emek veren bir belediye başkanınız var ona sahip çıkmanız, desteğinizi sürdürmeniz lazım. Biz beldelerimize destek olmaya söz verdik, bizlere de her durumda destek olan büyüğümüz Milletvekilimiz Sn. İ. Ethem Sedef var, varlığı daim olsun. Bu akşam yine bizi yalnız bırakmadı. Sizlere muhteşem bir akşam yaşatacak burada sahne alan kıymetli sanatçılarımıza ve her daim yan yana olduğumuz hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğimiz şeyi yineliyorum Sorgun tüm beldeleri ile bir bütündür ve şehrimizi tüm beldeleri ile kalkındıracağız. Dün ne dediysek bugün de sözümüzün arkasındayız. Sizler talep edeceksiniz bizler yerine getireceğiz. Belediye Başkanlığı makamı hizmet makamıdır, bizler vatandaşımızın hizmetkarı olmaktan gurur duyarız. Bu akşamla birlikte Sorfest’in beldelerimizle olan kısmı sonlanıyor Sorgun’da devam edecek olan halk konserlerimiz var cuma akşamı hepinizi Sorgun’a davet ediyorum. Sizler için muhteşem etkinlik hazırladık. Çocuklarınız kurduğumuz dev oyun alanında keyifli vakit geçirirken sizlerde konserlerimizin tadını çıkarabileceksiniz. Her ayrıntıyı düşündük. Allah’ın izniyle çok daha güzel organizasyonlarda yan yana olacağız. Sizleri Allah’a emanet ediyor, iyi akşamlar, iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

 

Doğankent Kasabası Sorfest

 

 

 

 

Doğankent Belediye Başkanı Ulvi Akdemir ise “Bu alanı dolduran herkese teşekkür ediyorum. Buradan bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Sayın Milletvekilimiz Ethem Sedef desteğini bizden hiç esirgemedi. Bu topluluğu gördüğümde çok duygulandım. Bu organizasyonda bize destek veren Erkut Başkanımıza teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarında yaptığımız mitingimizde söylediğimiz her şeyin arkasındayız. Doğankent şenliklerini organize edeceğiz, dedik. Şu anda Doğankent’te bir ilki yaşıyoruz. Bu coşkulu kalabalığa seslendiğim için gurur ve onur duyuyorum. Gurbetçiler gecesi yapıp istişarelerde bulunacağız. Kasabamız için elimizden geleni yapacağız. Ne söz verdiysek hepsinin arkasında duracağız. Doğankent’i hak ettiği yere getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu bir başlangıç. İyi eğlenceler hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Doğankent Kasabası Sorfest

 

 

 

 

 

MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef “Şöyle bir baktım bütün ilçelerde bugün Doğankent’teki bu konserin bu festivalin konuşulması beni mutlu etti. Yozgat’ın her bir köşesinde Sorgun’un, Doğankent’in, Eymir’in konuşulması beni gururlandırdı. Başkanlarıma teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin böyle organizasyonlarda sizleri bir araya getirmesinden ben gurur duyuyorum. Tekrar teşekkür ediyor her birinizi Allah’a emanet ediyorum. İyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Festival, Sorgun Şakir Efendi Şehir Meydanı’nda düzenlenecek konserlerle 9-10-11 Ağustos tarihlerinde de çeşitli sanatçıların katılımlarıyla devam edecek.

 

Doğankent Kasabası Sorfest

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
SORFEST Coşkusu Doğankent’te Devam Etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin