1. Haberler
  2. Siyaset
  3. SORFEST Yaz Konserleri Eymir İle Başladı

SORFEST Yaz Konserleri Eymir İle Başladı

Eymir Belediyesi Sorfest
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun Belediyesi öncülüğünde düzenlenen SORFEST‘in ilk konseri Eymir Beldesi‘nde düzenlendi. Eymir Belediyesi ve Eymir Belediye Başkanı Sinan Yanar‘ın ev sahipliğini yaptığı organizasyon, çocuk şenliği ile başladı. Daha sonra İlkay Selçuk & Keja sahne aldı. Arif Şahin ve Hasan Kaplan’ın da şarkı ve türküleriyle kâh duygusal kâh coşkulu anlar yaşayan izleyiciler son olarak Mümin Sarıkaya şarkılarıyla konseri tamamladı.

Eymir Belediyesi Sorfest

 

 

İyi Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar, Eymir Belediyesi’ni ziyaret ederek Eymir Belediye Başkanı Sinan Yanar ile görüşerek bilgi aldı. Hemşehrilerinin büyük ilgisiyle karşılanan Lütfullah Kayalar “SORFEST Eymir Festivali kapsamında düzenlenen konserler, ilçe halkının bir araya gelerek eğlenmesini ve kültürel etkinliklere katılımını teşvik ediyor ” dedi. Festival kapsamında yöresel ürünler stantlarını dolaşan Kayalar, yöresel ürünlerin ve yöresel lezzetlerin tanıtımının yerel ekonomiye katkı sağladığını vurguladı. Festival kapsamında emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Kayalar, etkinliğin bir bölümüne katıldıktan sonra bir sonraki ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere alandan ayrıldı.

Eymir Belediyesi Sorfest

 

 

 

 

Eymir Belediye Başkanı Sinan Yanar, Eymir için verilen sözlerin tutulduğunu ve festivalin Eymir’de olması için Sorgun Belediye Başkanı M.Erkut Ekinci ve MHP İlçe Teşkilatı’nın elinden gelen bütün desteği verdiğini belirtti. Ayrıca Eymir genelinde yaşanan su probleminin de çözülmesi için elinden geleni yapacağını söyleyen Sinan Yanar, meydanı dolduran izleyicilere teşekkür etti.

Eymir Belediyesi Sorfest

 

 

 

MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef ise “Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediye başkanları olarak yüzümüzü her zaman ak ettiler, alnımızı dik ettiler. Ben kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Sorgun Belediye Başkanı M.Erkut Ekinci “Sinan Başkanımız oldukça mütevazı davrandı. Sanki bütün bu işleri biz yapıyormuşuz gibi söyledi ama kendisinin de katkısı büyüktür. Sorfest’in buraya taşınmasında burada olması için ciddi manada desteği olmuştur. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Eymir Belediyesi Sorfest

 

 

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
SORFEST Yaz Konserleri Eymir İle Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin