Yozgat Şehir Hastanesi’nde Kanser Farkındalık Programı Düzenlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgat Şehir Hastanesi ve Yozgat Kanser Hastaları Moral ve Motivasyon Derneği’nin ortak düzenlediği programa Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Ak Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Siyasi Parti İl Başkanları, Sendika Başkanları, Dernek Başkanları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Bürokratlar ve Bürokrat Eşleri katıldı.

Kanser Farkindalik Programi 2
Yozgat Şehir Hastanesi'nde Kanser Farkındalık Programı Düzenlendi 12
Kanser Farkindalik Programi 3
Yozgat Şehir Hastanesi'nde Kanser Farkındalık Programı Düzenlendi 13
Kanser Farkindalik Programi 5
Yozgat Şehir Hastanesi'nde Kanser Farkındalık Programı Düzenlendi 14

10 yataklı Kemoterapi Merkezi ve 24 yataklı Onkoloji Servisinde, Onkoloji Uzmanlarının gözetiminde hastalara kaliteli ve ulaşılabilir bir hizmet sunulduğunu söyleyen Başhekim Uzm. Dr. Mustafa Kozan şöyle konuştu; “Türkiye’nin ve Avrupa’nın İlk Dijital Hastanesi olarak büyük bir aile bilinciyle hareket ediyoruz. Personellerimiz ve vatandaşlarımıza bilgilendirmeleri ve taramaları her fırsatta yapıyoruz. Erken teşhis ve tanının önemi çok büyüktür” dedi.

Kanser Farkindalik Programi 4
Yozgat Şehir Hastanesi'nde Kanser Farkındalık Programı Düzenlendi 15

Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül ise şöyle konuştu; “Geç kalmamak için herkesin mutlaka kontrollerini yaptırması gerekiyor. İmkanlarımız geniş, bizler her alanda olduğu gibi sağlık alanında da Yozgat için gece gündüz çalışmaya hızla devam edeceğiz. Hepinizi saygılarımla selamlıyorum” dedi.

Kanser Farkindalik Programi 8
Yozgat Şehir Hastanesi'nde Kanser Farkındalık Programı Düzenlendi 16

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse asbestli su borularının tehlikeli olduğunu ifade ederek “Göreve geldiğimiz gün Yozgat’ı asbestli borulardan kurtaracağız dedik. Zor sıkıntılı bir iş ama geleceğimiz için sağlıklı suyu evlerimize kavuşturacağız. Bizler belediye olarak sizlerin hizmetindeyiz” dedi.

Kanser Farkindalik Programi 6
Yozgat Şehir Hastanesi'nde Kanser Farkındalık Programı Düzenlendi 17

Dernek Başkanı Ayşe Yurdagül Esengin; “Kanser Tedavisi olan bir hastalıktır. Dernek olarak acıları değil mutlulukları paylaşıyoruz. Dernek üyelerimiz olarak kocaman bir aileyiz, her zaman birbirimizin destekçisiyiz, bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kanser Farkindalik Programi 9
Yozgat Şehir Hastanesi'nde Kanser Farkındalık Programı Düzenlendi 18

Konferansın ikinci bölümünde Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü, Yozgat Şehir Hastanesi, Yozgat Kanser Hastaları Moral ve Motivasyon Derneği Üyeleri ve katılımcılar tarafından eğitim ve konuşmalar yapılarak program tamamlandı.

Kanser Farkindalik Programi 7
Yozgat Şehir Hastanesi'nde Kanser Farkındalık Programı Düzenlendi 19
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Yozgat Şehir Hastanesi’nde Kanser Farkındalık Programı Düzenlendi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin