1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. Sorgun’da “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinliklerle kutlandı

Sorgun’da “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinliklerle kutlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun İlçe Müftülüğü ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ nedeniyle etkinlikler düzenledi.
Her yıl 1-7 ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Sorgun Müftülüğü’nün Sorgun Belediyesi konferans salonunda program ile başladı, gençlik koordinatörleri gençlerle buluştu, camilerde temizlik çalışmaları yapıldı.

muftu ogrenciler 8235b655c9c600f9bdd6

Sorgun İlçe Müftüsü Mustafa Kayış, bu önemli haftayı dolu dolu geçirmekten mutluluk duyduklarını belirterek   “Haftamızın ilk gününde düzenlediğimiz etkinlikte Türkiye geneli yapılan bilgi yarışmasında birinci olan Kur’an Kursu öğreticisi Fatma İzci’ye üç adet çeyrek altın hediye ettik. Camiiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle yapılan şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeler verdik. Ayasofya Cami’sinde düzenlenen ”Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma” yarışmasında Türkiye dördüncüsü olan Sorgun Yusuf Yaman Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğrencisi Ahmet Yazar’ı gram altın ile ödüllendirdik” dedi.

Camiler ve çevresinde genel bir temizlik çalışması yapıldığını da ifade eden Kayış, hafta nedeniyle Sorgun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin merkezde bulunan cami bahçelerinde, temizlik çalışmaları yaptıklarını sözlerine ekledi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sorgun’da “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinliklerle kutlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin