1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. Sorgun Belediyesi’nden Otizm ve Dowm Sendromlu çocuklara bayram özel programı

Sorgun Belediyesi’nden Otizm ve Dowm Sendromlu çocuklara bayram özel programı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgat’ın Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, belediyenin himayesinde olan Otizm ve Down sendromlu çocuklar için gerçekleştirdiği bayram özel programına katılarak çocuklarımızın hazırladığı gösterileri izledi.

engelli4

Yozgat’ın Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, belediyenin himayesinde olan Otizm ve Down sendromlu çocuklar için gerçekleştirdiği bayram özel programına katılarak çocuklarımızın hazırladığı gösterileri izledi.Program sonrasında çocuklar ve aileleri ile bayramlaşarak özel çocuklara bayram hediyelerini verdi.

engelli 2

Sorgun Belediyesi ilçede bulunan Otizm ve Down sendromlu çocuklar için Ramazan Bayramı özel programı düzenledi. Programı Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci’de izleyerek çocuklarla yakından ilgilendi.

Başkan Ekinci yaptığı açıklamada; “Biz bu bayramı çocuklarımızın mutluluğu ile mutlu olarak geçirdik. Onların kalbi en temiz, sevgisi en çıkarsız sevgi. Kalplerinde olmak ise benim için tarif edilemez bir mutluluk. Rabbim bizlere tüm çocuklarımız için güzel bir gelecek sağlamayı nasip etsin” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sorgun Belediyesi’nden Otizm ve Dowm Sendromlu çocuklara bayram özel programı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin