1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. Sorgun Belediyesi Çanakkale gezisi düzenledi

Sorgun Belediyesi Çanakkale gezisi düzenledi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, kültürel faaliyetler kapsamında Sorgunlu kadınlara yönelik Bursa, Çanakkale, Gelibolu Yarımadası gezisi düzenledi.

Sorgunlu kadınlar uzman rehber eşliğinde Çanakkale Zaferi’nin yaşandığı toprakları ve Osmanlı devletine başkentlik yapmış olan Bursa’yı ziyaret etti.

sorgun belediyesi canakkale gezisi duzenledi h10484 1ec02

Sorgunlu Kadınlar uzman rehber eşliğinde ilk olarak Bursa’da Osman Bey ve Orhan Gazi’nin türbelerinin bulunduğu Tophane tepesi, Kapalı Çarşı ve meşhur Koza Han, Ulu Camiyi ziyaretlerinin ardından Çanakkale merkezde Aynalı Çarşı, Gelibolu Yarımadası tarihi milli parkında; Kilit Bahir, Mecidiye Tabyaları, Seyit Onbaşı, Şahin dere Şehitliği, Şehitler Abidesi, Morto Koyu, Seddülbahir, Yahya Çavuş Şehitliği, Ertuğrul Koyu, Alçı Tepe Köyü, 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı, Kaba Tepe TanıtımMüzesi ve simülasyon merkezini ziyaret eden kadınlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

DSC 4577

Bir tarihin yazıldığı Bursa, Çanakkale ve Gelibolu Yarımadası’nda bulunmanın heyecanını yaşadıklarını belirten kadınlar, Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci’ye gezi için teşekkür ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sorgun Belediyesi Çanakkale gezisi düzenledi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin