1. Haberler
  2. Eğlence
  3. SORFEST, Alana Sığmayan Kalabalıkla Geride Kaldı

SORFEST, Alana Sığmayan Kalabalıkla Geride Kaldı

Sorfest Üçüncü Gün
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun’da bu yıl üçüncüsü düzenlenen yaz festivali Sorfest, birbirinden ünlü isimlerin yıldızlar geçidine sahne oldu. 9 Ağustos Cuma günü Murat Balaban, Ali Kınık ve İrem Derici sahne aldı. 10 Ağustos Cumartesi günü Arif Şahin, Köfn, Dedublüman şarkılarını seslendirdi. 11 Ağustos Pazar günü ise Madam Arabesk, İlkay Selçuk & Keja, Ceza festivali noktaladı.

Sorfest Üçüncü Gün

 

Sorfest Üçüncü Gün

Olta balıkçılığı yarışması ile başlayan festivalde aynı zamanda Yozgat ve Sorgun Motorsiklet Kulübü üyelerinin Tabiat Parkı’nda yarışları düzenlendi. 1.Modifiye Araba Buluşması’nda modifiye araç tutkunları bir araya gelerek çeşitli şovlar gerçekleştirdiler. Günün erken saatlerinde, şişme oyun alanlarında çocuklar doyasıya eğlendi. Hep birlikte dans eden, palyaçolarla şarkılar söyleyen çocuklar neşe dolu anlar yaşadı.

Sorfest Üçüncü Gün

 

 

 

 

Üç gün boyunca düzenlenen konserlere oldukça yoğun katılım söz konusuydu. Çevre illerden konser için gelen katılımcılar vardı. Festivalin, eğlencenin yanı sıra Sorgun ekonomisine katkı sağladığı da esnaf tarafından vurgulandı.

 

Sorfest Üçüncü Gün

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
SORFEST, Alana Sığmayan Kalabalıkla Geride Kaldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin