1. Haberler
  2. Eğlence
  3. Ses Ver Sorgun Yarışması Muhteşem Finalle Sonuçlandı

Ses Ver Sorgun Yarışması Muhteşem Finalle Sonuçlandı

Ses Ver Sorgun Yarışması
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun Kaymakamlığı ve Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ses Ver Sorgun Yarışması finali Sorgun Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Ses Ver Sorgun Yarışması

 

Programa Sorgun Kaymakamı İhsan Emre Aydın, Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, Sorgun İlçe Jandarma Komutanı İzzet Görenli, Sorgun İlçe Emniyet Müdürü Cenk Gedik, Doğankent Belediye Başkanı Ulvi Akdemir, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Sorgun Meslek Yüksekokulu Müdürü Oğuzhan Danış, Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal ve ilçe protokolü katıldı. Öğrenci, öğretmen ve velilerin de oldukça yoğun şekilde katıldığı program coşkuyla geçti.

 

Ses Ver Sorgun Yarışması

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda final için yarışan liseli gençler yöresel türkülerle dinleyenlere keyifli anlar yaşattı. Jüride Müzik Öğretmenleri Mert Can Kaya, Barış Sunar, Simge Yeğen yer aldı.

Yarışmada 100 puan ile Talha Tunahan Eroğlu birinci, 95 puan ile Sehergül Doğan ikinci, Ayşe Öz 90 puanla üçüncü oldu.

Ses Ver Sorgun Yarışması

Katılımcılara belgelerini verdikten sonra söz alan Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak “Okullarımızda, kurumlarımızda sergilerimiz, fuarlarımız ve buna benzer programlarımız oluyor. Yozgat’ta bu programla aynı saatlerde Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi’nin programı vardı. Oraya iştirak edip yarım saat sonra müsaade isteyip buraya yetiştim. Burada gördüğüm salon daha heyecanlı daha canlı daha neşeli. Bu yarışmaların kaybedeni yok. Önemli olan burada birlikte kıymetli zaman geçirmek. Yarışmaların kaybedeni olmaz. Hepinizi tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

Talha Tunahan Eroğlu- Yarışma Birincisi
Talha Tunahan Eroğlu- Yarışma Birincisi

 

Sorgun Kaymakamı İhsan Emre Aydın ise “Bugün burada coşkulu bir program izledik. Burada bir yarışma ve rekabet var. Ama biz burada rekabet derken heyecan ve coşkunun buluştuğu sanatın kutlandığı bir programı izlemiş olduk. Öğrencilerin heyecanlarını ve bizlere gösterdikleri cesaretlerini kutlamak üzere bir aradayız. Gerçekten çok güzel bir organizasyon. Müzik öğretmenlerimize ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müze teşekkür ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı tüm protokol üyelerine ve tüm ailelere teşekkür ediyorum. Çocuklarımız sadece kendileri sahnede değildi. Ailelerinden  aldığı cesaret sayesinde, öğretmenlerimizin verdiği cesaretle gösterdikleri performansı sizlere borçlular. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Yarışmacıların hep birlikte sahneye çıkarak türkü söylemesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

 

Ses Ver Sorgun Yarışması

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Ses Ver Sorgun Yarışması Muhteşem Finalle Sonuçlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin