1. Haberler
  2. Spor
  3. MHP Yozgat Milletvekili Sedef’ten, Bozokspor İçin Çağrı

MHP Yozgat Milletvekili Sedef’ten, Bozokspor İçin Çağrı

Yozgat Belediyesi Bozokspor-İ.Ethem Sedef
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgat Belediyesi Bozokspor‘un yönetim durumu belirsizliğini korurken, MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef açıklama yayınladı. Açıklamada şu cümlelere yer verildi:

“Şehrin takımı ile ilgili her türlü sorumluluk, Yozgatlıyım diyen herkesin üzerinedir. Geri durmayız, bize dokunmasın, zahmeti ile uğraşmayalım, diyemeyiz ancak hem mevcut yönetim hem de daha önce üzüntüsünü yaşadığımız Yozgatspor FK 1959 takımının başkan ve yönetiminin birbirlerine gönderme yapmaktan vazgeçip takımın geleceği adına net bir karar alması gerekiyor. Geç kalınıyor… Bu konuyu siyaset ve şahsi meseleler üzerinde görmek gerekiyor. Ya maddi manevi bu yükü taşıyacak işadamları ile yola devam edilecek ya belediye başkanı uhdesinde bir yönetim kurulup devam edilmeli yada mevcut yönetimin alacağı sorumluluk ile geleceğe bakılmalı.

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili olarak her halükarda yönetim kim olursa olsun bize düşen ne olursa olsun tüm kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte Bozokspor’un başarısı için her türlü desteği vermeye hazırız.

Kimsenin şüphesi olmasın ki şehrin takımını ortada bırakmayacağımız gibi yapamayacağımız fedakarlık da yoktur. Belirlenecek tarih ve saatte Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanlarımız, STK Başkanlarımız ve Bozokspor yönetimi ile birlikte bir araya gelerek, en kısa sürede bir karar almalıyız” dedi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
sinirli
Sinirli
MHP Yozgat Milletvekili Sedef’ten, Bozokspor İçin Çağrı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin