1. Haberler
  2. Siyaset
  3. İyi Parti’den Siyaset Yorumları

İyi Parti’den Siyaset Yorumları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun Haber röportaj serimiz devam ediyor. Mikrofonumuzu İyi Parti Siyasi İşler Başkanı Durak Kaya’ya uzattık. Güncel siyasete bakışı ve yorumlarını aktarıyoruz:

“Millet İttifakı anketlerde önde. Kemal Kılıçdaroğlu’nun açık ara seçimleri kazanacağı görüşü var. Ülkemizde yapılan anketlerde de Kemal Kılıçdaroğlu’nun 10-12 puan arası önde olduğu görülmektedir. İyi Parti olarak Türkiye genelinde halkımızın partimize büyük bir teveccüh gösterdiği aşikârdır.

İlçe teşkilatı olarak da ilçemiz ve ilimizde birinci parti olmak için elimizden gelen bütün fedakârlığı yapmaktayız.

Yozgat ilimizde birinci parti olmak için il ve ilçe teşkilatlarımız en kıymetli adayları çıkaracaktır.

Yozgat iline yakışır ve halk tarafından sevilen, benimsenen en kıymetli adayları çıkaracağız. Yapılacak olan seçimin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ederiz.

Genel başkanımızın televizyon programlarında ve basın toplantılarında HDP’nin bizim olduğumuz masaya gelemeyeceğini defalarca beyan etmesine rağmen algı operasyonu yapılarak HDP’nin de ittifakın içerisinde olduğu iftirası atılmaktadır. Şunu Türk milleti iyi bilmelidir ki İyi Parti’nin olduğu bir ittifakta HDP asla ve asla yer bulamaz. Fakat Cumhur İttifakı HÜDAPAR ile (terör örgütü) ittifak içerisindedir.

Depremin getirmiş olduğu felaketle büyük acı yaşanırken, deprem bölgelerindeki organizasyon eksikliği apaçık görülmektedir. Uzun bir süre geçmesine rağmen organizasyon eksikliğinin giderilmemesi oradaki insanların mağdur olmasına neden olmaktadır. Acaba bu vicdanları yaralamıyor mu?

Sorgun İyi Parti teşkilatı olarak ilk günden beri depremzedeler için elimizden geleni yapıyoruz. Bize destek olan vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederiz.

Ramazan ayının başta afet bölgesi olmak üzere devletimize hayırlar getirmesini dileriz. Devlete liyakat yakışır!”WhatsApp Image 2023 03 26 at 10.13.19

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
İyi Parti’den Siyaset Yorumları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin