Erkut Ekinci, Dünya Çocuk Günü’nde Çocuklarla Bir Arada

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Dünya Çocuk Günü dolayısıyla ilçedeki çocukları sevindirmek amacıyla bir etkinlik düzenledi. Bugün gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Başkan Ekinci, ilçedeki çocuklara oyuncak hediye etti.

Dunya Cocuk Gunu 1
Erkut Ekinci, Dünya Çocuk Günü'nde Çocuklarla Bir Arada 7

Çocuklara yönelik bu anlamlı jest ile Sorgun Belediye Başkanı M.Erkut Ekinci ilçede sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Belediye Başkanı M.Erkut Ekinci, çocukların masumiyetini, sevinçlerini ve hayal dünyalarını destekleyerek, Dünya Çocuk Günü’nü özel kılmaya karar verdi.

Dunya Cocuk Gunu 2
Erkut Ekinci, Dünya Çocuk Günü'nde Çocuklarla Bir Arada 8

Etkinlikte konuşan Başkan Ekinci, “Çocuklarımız, geleceğimizin teminatıdır. Onların neşesi, umudu, bizim için çok değerlidir. Bugün, Dünya Çocuk Günü’nde onları mutlu etmek, bir nebze olsun gülümsemelerine katkıda bulunmak istedik. Oyuncaklar, onların hayallerini süsleyecek, gelişimlerine katkı sağlayacak. Umarım bu küçük jest, çocuklarımızın yüzlerine sevinç getirir” dedi.

Dunya Cocuk Gunu 4
Erkut Ekinci, Dünya Çocuk Günü'nde Çocuklarla Bir Arada 9

Çocuklar ise Başkan Ekinci’ye teşekkür ederek, kendilerini düşündüğü için duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Dağıtılan oyuncaklar, çocukların sevinçle dolu gözlerine yansıdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Erkut Ekinci, Dünya Çocuk Günü’nde Çocuklarla Bir Arada

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin