CHP’nin Yozgat’taki Kadın Belediye Başkan Adayı: Meral Çıtak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Sorgun İlçe Başkanlığı’nda, CHP Sorgun İlçe Başkanı Süleyman Ünalmış ve partililerin katıldığı toplantıda Bahadın Belediye Başkan Adayı Meral Çıtak adaylığını açıkladı. Meral Çıtak kendisini tanıttı ve projelerinden bahsetti. 1992 yılından beri CHP içerisinde çeşitli kademelerde görev yapan Çıtak, 1998-2000 yılları arasında Yenimahalle Belediyesi’nde görev yapmış ve 2008 yılından itibaren Çankaya Belediyesi’nde görevine devam ediyor. Çıtak, ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Yenimahalle Belediyesi yedek meclis üyeliği görevini sürdürmekte. Parti içerisinde İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Ankara İl Başkan Yardımcılığı, Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Ankara İl Başkan Yardımcılığı ve Kadın Kolları Örgütlenmeden Sorumlu Ankara İl Başkan Yardımcılığı gibi görevlerde de aktif.

Meral Citak CHP Bahadin 3
CHP'nin Yozgat'taki Kadın Belediye Başkan Adayı: Meral Çıtak 8
Meral Citak CHP Bahadin 4
CHP'nin Yozgat'taki Kadın Belediye Başkan Adayı: Meral Çıtak 9

Meral Çıtak “Bu yola çıkalı iki yıla yakın bir süreç yaşadık. Bu süreçte Bahadın’ın yedi mahallesinin tamamında alanda hakim olmaya çalıştık. Partili kimliğimizle, 32 yılını vermiş emeğimizle partimizin takdirlerini kazanarak Bahadın Belediye Başkanı adayı olarak açıklandık. Bu büyük bir gururdur bizim için. Bahadın’ın, Sorgun’un ve Yozgat’ın ilk kadın belediye başkan adayı olmak da benim için ayrıca bir gurur ve omuzlarımda büyük bir sorumluluktur. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını tekrar belediyemizde dalgalandıracağız ve kazanacağız bu seçimi. Yolun yarısına ‘kazanacağız’ diyerek çıktık. Kendimize inandık güvendik. Biz bu süreçte seçimi alacağız ve Yozgat’ta da yüzyılın değişimini yapacağız. 100 yıllık Cumhuriyet tarihinde hiçbir kadın aday çıkmamış. Aday olmamış. Bu süreçte Yozgat’ın Sorgun’un İç Anadolu’nun, Bahadın’ın ilk kadın belediye başkanı olarak da bu bayrağı Bahadınımızda dalgalandıracağız. Biz hizmet için geliyoruz. Yol, altyapı, su, kültürel festivalleriyle, gençleriyle, kadınlarıyla bu işin en güzelini yapmak ve hizmet yarışında olmak için aday olduk. İnşallah kazanacağız.

Meral Citak CHP Bahadin 2
CHP'nin Yozgat'taki Kadın Belediye Başkan Adayı: Meral Çıtak 10

Genel seçimlerdeki oylardan daha fazlasını alarak yerel seçimleri kazanacağız. Kazanan Bahadın olacak. Kazanan sevgi olacak. Değişim, dönüşüm, hizmet için geliyoruz. Ayrıştıran değil, birleştiren olacağız” dedi.

Meral Çıtak’ın projeleri arasında Bahadın Mola Merkezi, Bahadın Misafirhanesi, Bahadın Taziye Evi, Bahadın Çarşısı Düzenlemesi, İsmail Altan Çamlığı Park Projesi, Bahadın Ağaçlandırma Projesi, Bahadın Kooperatifçiliği bulunuyor. Aynı zamanda Avrupa Birliği’ndeki birçok belediye ile kardeş belediye olma hedefi de projeler arasında.

Toplantıya Meral Çıtak’ın yanı sıra Meclis Üyeleri Sultan Erol, Satılmış Koç, Ali Demirel, Özcan Yerden, Mehmet Keleş, Bayram Kararslan, Abuzer Akyol, Kurtuluş Ünalmış, Adalet Güngör katıldı.

Meral Citak CHP Bahadin 1
CHP'nin Yozgat'taki Kadın Belediye Başkan Adayı: Meral Çıtak 11

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
CHP’nin Yozgat’taki Kadın Belediye Başkan Adayı: Meral Çıtak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin