1. Haberler
  2. Genel Kültür
  3. Sorgun 3.Kitap Günleri Başladı

Sorgun 3.Kitap Günleri Başladı

Sorgun 3.Kitap Günleri
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun Belediyesi tarafından düzenlenen 3.Kitap Günleri açılışı gerçekleşti. Açılışa Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Sorgun Kaymakamı İhsan Emre Aydın, Sorgun Belediye Başkanı M.Erkut Ekinci ve ilçe protokolü katıldı.

Sorgun 3.Kitap Günleri

 

Sorgun 3.Kitap Günleri

Sorgun 3.Kitap Günleri

Sorgun Haber’e konuşan Vali Özkan “Malumunuz Yozgat’a geçen sene geldim. İlk defa katılıyorum. Güzel bir organizasyon olmuş. Bu vesileyle belediye başkanımıza ve emek veren arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Coğrafyalar sadece fiziki yatırımlarla değil, aynı zamanda onları destekleyen gönül yatırımlarıyla yücelir ve yüceleşir. Kültür, sanat olmazsa olmazımız. Coğrafyamızda sadece ayak izimizle değil gönlümüzle de bizi yaşatan mevcutlarımız. Başkanımız sağ olsun çok güzel bir organizasyon yapmış. Gördüğüm kadarıyla hem insanımızın hem de çocuklarımızın çok büyük bir ilgisi var. Bu da bizleri mutlu ediyor. Bu vesileyle ben tekrar belediye başkanımıza katkı sunan arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum. İnşallah daha nice nice güzelliklerle Yozgat’ta buluşmaya devam edeceğiz. Hayırlı olsun” dedi. Stantları gezerek bilgi alan ve kitap alışverişi yapan Özkan, fuara katılan yayınevi görevlileri ve  öğrencilerle de sohbet etti. Kitaplar hakkında görevlilerden bilgi aldı.

Sorgun 3.Kitap Günleri

 

Sorgun 3.Kitap Günleri

 

Sorgun Belediye Başkanı M.Erkut Ekinci ise “Bu yıl 3. Kitap Günleri’ni hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Yozgat Vali’mizin destekleriyle birlikte Sorgun Belediyesi olarak geleneksel hale getirmiş olduğumuz 3. Kitap Günleri’nde yine Sorgun’un ve Yozgat’ın tamamındaki öğrencileri kitapla buluşturuyoruz. Bu bize mutluluk veriyor. Okuyan nesli arttırmak adına kitapların daha fazla insanlarla ve öğrencilerle buluşması adına bu tür etkinlikleri Sorgun Belediyesi olarak düzenlemiş olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde yazarlarımızı ağırlayacağız. Sorgun’a ve Yozgat’ın tamamına hayırlı olsun” dedi.

İlk günün konuğu olan Yazar Hayati İnanç söyleşinin ardından imza günü için okurlarıyla buluştu.

Sorgun 3.Kitap Günleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sorgun 3.Kitap Günleri Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin