1. Haberler
  2. Sanat
  3. ‘Birlikte Geleceğe’ Karma Sergisi Sanatseverleri Bekliyor

‘Birlikte Geleceğe’ Karma Sergisi Sanatseverleri Bekliyor

Caner Kemahlıoğlu Denizbank resim sergisi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizbank’ın sanata verdiği önemle ortaya çıkan ‘Birlikte Geleceğekarma sergilerinin ikincisi gerçekleştiriliyor. Farklı sanat disiplinlerinde üretimlerini sürdüren genç sanatçıları bir araya getirerek bu sergiler aracılığıyla, sanatçıların gelişim yolculuklarına tanıklık ederek birlikte geleceğe ilerlemenin gücünü vurguluyor.

Caner Kemahlıoğlu Denizbank resim sergisi

 

Yarışma sergilerinde başarıyla yer alan genç sanatçılarından yola çıkarak oluşturulan seçki, gelecek vaat eden sanatçıları keşfetmek ve ulaşılabilir sanatın önemine dikkat çeken değerli bir platform oluyor. Koleksiyonerlerin ve sanat sektörü profesyonellerinin genç yeteneklerle tanışma fırsatı bulması ve sanat piyasasınca tanınması için köprü vazifesi görmeyi amaçlıyor.

DenizKültür ev sahipliğinde, Galeri Deniz’de 6 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde, ülkemizin dört bir yanından katılım gösteren 48 genç sanatçıya ait 85 eseri sergileyerek tüm sanatseverleri ağırlıyor. Çeşitli üretim tekniklerini bir arada sunan ‘Birlikte Geleceğe’ karma sergileri ikinci edisyonu ile Türkiye’nin çağdaş sanat yolculuğuna yeni ufuklar açabilecek ortam sunuyor.

Deha Çun, bağımsız küratör ve sanat danışmanı olarak projelerini sürdürmektedir. BAZAART’ın 2022 yılından beri küratörüdür ve DenizKültür’ün öncülüğünde ‘Birlikte Geleceğe’ sergileri düzenlemektedir.

Caner Kemahlıoğlu Denizbank resim sergisi

 

Sanatçılar arasında son dönemlerde sergileri ile ses getiren genç küratör ve ressam Caner Kemahlıoğlu ise iki eseriyle sergide sanatseverlerle buluştu. Açılışa katılan sanatçı eserlerini birebir anlatma fırsatını da buldu. ‘Distopya‘ ve ‘Yanındayım‘ isimli biri desen diğeri dijital iki eseri 10 Temmuz’a kadar sanatseverleri bekliyor.

 

Caner Kemahlıoğlu Denizbank resim sergisi

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
‘Birlikte Geleceğe’ Karma Sergisi Sanatseverleri Bekliyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin