2.Kitap Fuarı Başlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun Belediyesi’nin organize ettiği kitap fuarının bu yıl ikincisi düzenleniyor. Şakir Efendi Meydanı’nda gerçekleşecek olan fuar, 19 Mayıs Cuma günü 11.00’de kapılarını açacak. 19-28 Mayıs tarihleri arasında kitapseverlerle buluşacak olan fuar, birbirinden kıymetli yazarları ve okurları ağırlayacak. Okurlar sadece kitap satın almakla kalmayıp çeşitli yazarların panel, söyleşi ve imza günlerine de katılabilecekler.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci “Bu etkinlik benim için çok önemli. Biz, ‘bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ diyen bir peygamberin ümmetiyiz. Şakir Efendi Meydanı’mıza fuar alanımız hazırlandı. Yüzlerce kitap, onlarca yazar ve yayınevini konuk edeceğiz. Heyecanımız Sorgun’umuzun hem tanıtımını yapmak hem de kitapseverleri sevdiği şair ve yazarlarla buluşturacak olduğumuz için. Sorgun Belediyesi olarak gelenekselleştirdiğimiz 2.Kitap Fuarı ile bu yıl da çıtayı çok yükseğe çıkardık. Şehir merkezinden gelmek isteyen hemşehrilerimiz için ulaşım desteği vereceğiz. Kitap fuarından faydalanan insanlarımızın ufkunu ve vizyonunu genişletecek olmanın ve toplumun hızlı gelişmesine katkı sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Sorgun Belediyesi’nce Şakir Efendi Meydanı’nda düzenlenecek kitap fuarına tüm kitapseverleri beklediğini ifade eden Başkan Ekinci, ilk alışverişi de kendisinin yapacağını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
2.Kitap Fuarı Başlıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin