1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Yozgat Cumhuriyet Meydanı Millet İttifakı’nı Ağırladı

Yozgat Cumhuriyet Meydanı Millet İttifakı’nı Ağırladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

14 Mayıs seçimine saatler kala Yozgat Cumhuriyet Meydanı bugün Millet İttifakı’nı ağırladı. Seyircilerin çoğunluğu gençlerden oluşuyordu. Mitingde ilk olarak Millet İttifakı Yozgat Milletvekili Adayı Lütfullah Kayalar söz aldı. Önceki dönemlerde görevde bulunduğu süreler içerisinde yaptığı hizmetlerden bahsetti. Yeni projelerini anlattı. Gençlere yönelik çalışmaları olduğunu söyledi. “Siz oyunuzu vermesini bilin, biz iktidarı almasını biliriz” dedi.

Daha sonra Mansur Yavaş konuşma yaptı. “Terör örgütünün propagandasını yapıp bunlar ülkeyi bölecek diye iddia edeceksiniz. Her şeyden evvel o teröristlerin sadece Yozgatlılara gücü yetmez. Bu milletin en büyük sigortalarından biri de Yozgatlılardır. Ayrıca İHA ve SİHA’ları daha da geliştireceğiz. Daha da iyisini yapmaları için insanların önlerini açacağız ve bunlar bize lazım. Amerika ve Rusya sınırımızın dibinde. Hem YPG hem PKK’ya silahlı eğitim verirken hatta ve hatta en son gördüğünüz helikopter dahi vermişken o İHA ve SİHA’lar Kandil silahı bırakmadığı müddetçe, Rusya ve Amerika bizi sınırlarımızda tehdit ettiği müddetçe inşallah oralara füze olup yağacak ” dedi.

Son olarak söz alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise “Yozgat 20 yıldır bu iktidarın arkasında durdu. Çivi dahi çakmamışlar. Suriyeli sığınmacıların geldiği, gençlerinin işsiz kaldığı, hastanesinde doktorun bulunmadığı, hızlı trenin tren olmadığı bir şehir Yozgat. 700 binden 400 bine nüfusu düşmüş bir Yozgat.” diyerek Yozgat’ın durum değerlendirmesini yaptı.

Mitingin sona ermesinin ardından kalabalık dağıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Yozgat Cumhuriyet Meydanı Millet İttifakı’nı Ağırladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin