1. Haberler
  2. Siyaset
  3. MHP Sorgun Mitingi

MHP Sorgun Mitingi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Sorgun Şakir Efendi Meydanı’nda 14.00’te miting düzenledi. İlk olarak söz alan Mhp Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu “Partimiz Milliyetçi Hareket Partisi’nin en yüksek sayıda gazi meclisimizde bizi temsil etmesi için var gücümüzle çalışacağız. İnanıyorum ki Sorgunlu hemşehrilerimiz Selahattin Demirtaş’ı serbest bırakmak isteyenlerle onunla kahvaltı yapma hayalleri kuranlara helal oylarını vermeyecektir” dedi.

Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci ise “Milliyetçi Hareket Partisi’nin elli üç yıllık geçmişinde çok acılar var, çok çileler var. Engellemek için uğraşan mihraklarla olan mücadeleler var. Şehitlerimiz var. Hala daha bu mücadeleye devam eden bir hareketiz. Kıymetli Sorgunlular, Ülkücü Hareketin mensupları, Milliyetçi Hareket’in mensupları şimdiye kadarki mücadelesinde hep vatan demiştir, hep bayrak demiştir, hep din demiştir. Bunun içindir ki dış mihrakların özellikle de batının hedefinde kalmıştır. İmam Şafii Hazretlerine sormuşlar, demişler ki ‘Dost düşman birbirine karıştı, nasıl bulacağız?’ demiş ki ‘Düşman oklarını takip edin.’ Hepimiz biliriz bu kıssayı. İşte son elli üç yıldır bütün düşman okları her an her gün her yıl her seçim döneminde Milliyetçi Hareket Partisi’ne yöneltilmiştir. O okları takip ederseniz hedefteki Mhp’dir” diyerek partisinin içinde bulunduğu duruma değindi.

Mhp Yozgat Milletvekili Adayı Kazım Ergün, “Allah’a hamdolsun vatanı sevmeyi sizden öğrendim. Allah’a hamdolsun ‘Pkk çakaldır’ demeyi sizden öğrendim. Allah’a hamdolsun birlik beraberliği sizden öğrendim. Allah’a hamdolsun şehadeti sizden öğrendim” diyerek memleketine ve milli duygularına vurgu yaptı.

Mhp Yozgat Milletvekili ve Milletvekili Adayı İbrahim Ethem Sedef ise ” İnlerine girip onları sarı torbaya doldurduğumuz o Pkk’lı şerefsizlerin her biri 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimleri dört gözle bekliyorlar. Hepsinin gözü kulağı 14 Mayıs’ta. Ermeni’sinin Rum’unun Alman’ının hepsinin gözü kulağı Türkiye’de yapılacak seçimlerde. Zannedersiniz ki Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nı ve TBMM’de görev yapacak milletvekillerini değil sanki Amerikan başkanını seçeceğiz. Sanki terör örgütünün başına sözde yönetici atanacak. Her biri dört gözle bekliyorlar. Daha çok beklersiniz. Cumhur İttifakı gümbür gümbür geliyor” dedi.

Meydanda mitingi dinlemeye gelen sürpriz bir konuk vardı. Güler Teyze, 100 yaşında olduğunu söyledi ve kendisinden bahsetmemizi istedi. “7 tane oy var bizim evde. Başkasına oy çıkmaz hepsi Mhp’ye. Yaz bunları” dedi. Kalabalığın dağılmasıyla miting sona erdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MHP Sorgun Mitingi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin