1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Yazar Saliha Erdim, Huzurlu Aile Sohbeti İçin Sorgun’daydı

Yazar Saliha Erdim, Huzurlu Aile Sohbeti İçin Sorgun’daydı

Saliha Erdim Sorgun Alperen Ocakları (1)
Yazar Saliha Erdim
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Birlik Partisi Sorgun İlçe Başkanlığı ve Sorgun Alperen Ocakları tarafından Yazar Saliha Erdim‘in konuşmacı olarak katıldığı, ‘Huzurlu Aile Sohbeti‘ isimli program düzenlendi. Sorgun İlyas Arslan Tiyatro Salonu’nda düzenlenen programa yoğun katılım vardı.

Saliha Erdim Sorgun Alperen Ocakları (1)
Yazar Saliha Erdim

 

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda söz alan Alperen Ocakları Sorgun İlçe Başkanı Ahmet Özbek “Her meydanda her kürsüde zikretmesi boynumuza borç olan Mescid-i Aksa Filistinli kardeşlerimiz var. Orada bebekler ve kadınlar katledilirken, Kudüs işgal altındayken, tek dertleri gaza olan bir ecdadın torunları olarak kafamız yastığa beş kala rahatlıkla uyuyabiliyorsak Azrail’e ne lüzum var? Hepimiz yürüyen cesetlerden ibaretiz. Allah’a şükürler olsun ki uyuyamıyoruz ve rahatsızız. Elhamdülillah dertliyiz ve kederliyiz. Bilmelerini isteriz ki kısa çöp uzun çöpten hakkını alana dek, İslam dünyaya egemen olana dek mücadelemiz devam edecektir. Her Türk evladının duasında olduğu gibi Yüce Allah bizleri nefs-i sefa içinde değil, sıcak yataklarımızda gaflet içinde değil, İlayı kelimatullah için gaza yolunda nizamı alem düsturunda bizlere can vermeyi nasip etsin” dedi.

 

Saliha Erdim Sorgun Alperen Ocakları (1)
Alperen Ocakları Sorgun İlçe Başkanı Ahmet Özbek

 

 

 

 

Yazar Saliha Erdim, bugün iyi ve sağlıklı olduğumuza dair şükretmenin önemine değinerek sözlerine başladı. Daha sonra ailelerin, eşlerin, hanımların, beylerin birbirlerine karşı sevgi ve saygı beslemesi gerektiğini söyledi. Cep telefonlarının insani ilişkileri körelttiğini, daha sık sohbet etmemiz gerektiğini belirten Erdim, anne babaların çocuklarını daima destekleyen ebeveynler olmaları gerektiğini vurguladı. Saygı sevginin ve bu hislerin gösterilmesinin evlilik, eş, çocuk ilişkilerinde kritik öneme sahip olduğunu söyledi.

Programın ardından Yazar Saliha Erdim’e katılım plaketi takdim edildi. Yazar, kendisini bekleyen okurlarıyla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

Saliha Erdim Sorgun Alperen Ocakları (1)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Yazar Saliha Erdim, Huzurlu Aile Sohbeti İçin Sorgun’daydı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin