1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Sorgun’da İlköğretim Haftası Kutlandı

Sorgun’da İlköğretim Haftası Kutlandı

Sorgun ilköğretim haftası kutlamaları
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

9 Eylül Pazartesi günü okullar açıldı, ilk ders zili çaldı. Sorgun’da ilköğretim haftası etkinlikleri çerçevesinde program düzenlendi. Program, Sorgun Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal’ın çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından etkinlikler, Şehit Önder Muratoğlu İlkokulu’nda devam etti.

Sorgun ilköğretim haftası kutlamaları

 

 

Okul Müdürü Osman Demir yaptığı konuşmada “9 Eylül 2024 tarihi itibarıyla başlayan yeni eğitim öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını dilerim. Her yıl okulların açıldığı ilk hafta tüm ilköğretim okullarında ‘İlköğretim Haftası’ olarak kutlanmaktadır. Okul, bizim en kutsal yuvamızdır. Bu dört duvar bizi, hayatın en çetin şartlarına hazırlar. Bu bahçede açar en güzel çiçekler. İnsanlığa bakınız her başarılı insanın arkasında sağlam bir eğitim hayatı ve öğretmenler vardır” dedi.

Konuşmanın ardından öğrenciler şiirler okudu, çeşitli folklor gösterileri sergiledi. Öğrenciler ve veliler okulun bahçesinde düzenlenen etkinlikleri izledi.

 

Sorgun ilköğretim haftası kutlamaları

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sorgun’da İlköğretim Haftası Kutlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin