1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet İçi Kursları Devam Ediyor

Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet İçi Kursları Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emniyet Müdürlüğü hizmet içi eğitimleri, Emniyet Teşkilatı personelinin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek, güncel gelişmeleri takip etmelerini sağlamak ve görevlerinde daha etkin olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen eğitimlerdir.

Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde de İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü eğitimlerinin yanı sıra hizmet içi eğitimler devam ediyor.

Sorgun Ilce Emniyet Mudurlugu 1
Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet İçi Kursları Devam Ediyor 7

Eğitimlerde başta zor kullanma yetkisi, asayiş olaylarına müdahale, trafik düzenlemesi ve uyuşturucu ile mücadele başlıca konular olarak ele alınıyor.

Ayrıca hizmet içi eğitimlere üniversitede görev yapan akademisyenler ve konusunda uzman kişilerin ilerleyen zamanlarda katılım sağlaması planlanıyor. Eğitim seminerlerinin kapsamının genişletilerek yapılması planlanıyor.

Sorgun Ilce Emniyet Mudurlugu 2
Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet İçi Kursları Devam Ediyor 8

Emniyet Müdürlüğü hizmet içi eğitimleri, Emniyet Genel Müdürlüğünün merkez ve taşra teşkilatınca düzenleniyor. Eğitimler, kurs, seminer, sempozyum, konferans, panel ve inceleme gezileri gibi çeşitli yöntemlerle gerçekleştirilebiliyor.

Sorgun Ilce Emniyet Mudurlugu 3
Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet İçi Kursları Devam Ediyor 9

Emniyet Müdürlüğü hizmet içi eğitimleri, Emniyet Teşkilatının daha etkin ve verimli bir şekilde çalışmasına önemli katkı sağlıyor. Bu eğitimler sayesinde, Emniyet Teşkilatı personeli mesleki bilgi ve becerilerini geliştirerek, görevlerinde daha başarılı oluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet İçi Kursları Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin