1. Haberler
  2. Spor
  3. Sorgun Belediyespor Şampiyonluğa Yürüyor

Sorgun Belediyespor Şampiyonluğa Yürüyor

Sorgun Belediyespor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun Belediyespor ile Yozgat Belediyespor 1959 FK arasında oynanan maçta sahadan galibiyetle ayrılan taraf Sorgun Belediyespor oldu.

Sorgun Belediyespor

Sorgun İlçe Stadı‘ndaki karşılaşmada 2-0’lık skor elde eden Sorgun Belediyespor şampiyonluk yolunda önemli bir başarı elde etti. Ligdeki puanını 12’ye yükselten takıma oldukça yoğun taraftar desteği de vardı.

Maçı Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Sorgun Belediye Başkanı M.Erkut Ekinci, Sorgun Belediyespor Kulüp Başkanı Ergin Gül tribünden izledi.

Sorgun Belediyespor

Devre arasında mikrofon uzattığımız Kazım Arslan, “Bugün önemli bir karşılaşma sebebiyle buradayız. Tabi Yozgat’ımızın iki tane güzide kulübü var. Sorgun ve Yozgat. Bugün bir final maçına çıktılar. Bu final maçında onlarla beraber olmak istedik. İlk yarıya bakınca ortada bir maç, iki taraf da kazanabilir, berabere de bitebilir. Güç dengeleri birbirine yakın aşağı yukarı. Tabii iki takım da bizim. Ama tabii ki Yozgatspor’un kazanmasını isteriz” dedi.

 

Sorgun Belediyespor Takım Kaptanı “Kendi hikayesini yazanlar her zaman mücadeleyi bırakmayıp inananlardır. Bugün bu takım mücadeleyi bırakmadı. Son bir maç kaldı avantaj bizde. Ben buradan sezon başından beri bizden maddi manevi desteğini esirgemeyen Erkut Başkan’ımıza, Ergin Başkan’ımıza ve bize bir ağabey, baba gibi yaklaşan Kerim Ağabeyimize çok teşekkür ediyorum. Buranın kahramanları da önce teknik ekibimiz sonra benim yirmi beş tane pırıl pırıl Sorgunlu kadar Sorgunlu takım arkadaşlarımdır. İnşallah haftaya şampiyonluğu daha garanti şekilde kutlayacağız” dedi.

Sorgun Belediyespor

Sorgun Belediyespor Kulüp Başkanı Ergin Gül “Biz, oyuncu kalitesi, teknik kadro ve yönetim olarak bu maçı kazanacak güçteyiz, dedik. Oyuncular da bizi mahcup etmediler. Bu maçı kazandık. Önümüzde bir maç kaldı. Bu takım layık olduğu yere BAL Ligi’ne çıkacak inşallah. Bütün seyirci ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bugün tarihi bir gündü. Tribünler de doluydu. Hep beraber kazandık. Bu ne tek başıma benim ne oyuncuların ne seyircinin başarısı değil. Bu bir ekip çalışması. Ekip çalıştı ve kazandı. Haftaya bu seyircinin hepsini bu tribünlere bekliyorum. Şampiyonluk kupası alıp şampiyonluk turu atacağız” dedi.

Sorgun Belediye Başkanı M.Erkut Ekinci ise “BAL Ligi’ni garantiledik. En yakın rakibimizle puan farkını beşe çıkardık. Böylelikle son maçın çok bir önemi kalmadı aslında. Şampiyon Sorgunspor. Tebrik ediyorum çocukları ve takımı. Sorgun önümüzdeki yıl da BAL Ligi’nde de başarılı olur diye umut ediyorum inşallah” dedi.

Maçın bitiş düdüğünün çalmasının ardından M.Erkut Ekinci’yi sahaya çağıran oyuncular, taraftarlar ve teknik ekiple birlikte tezahürat yaparak eğlendi.

Sorgun Belediyespor
Sorgun Belediyespor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sorgun Belediyespor Şampiyonluğa Yürüyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin