1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Gevher Nesibe Meslek Lisesi Bahadın Yaşlanma Vakfı’nda

Gevher Nesibe Meslek Lisesi Bahadın Yaşlanma Vakfı’nda

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri, öğretmen ve öğrencileriyle bugün Bahadın Yaşlanma Vakfı’na ziyarette bulundu. Gevher Nesibe Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Erol Köybaşı, Felsefe Öğretmeni Belkıs Taşdibi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni İbrahim Furkan Baran, Matematik Öğretmeni Ferdi Tiryaki ve Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Sümeyye Kılıç, Biyoloji Öğretmeni Ayşe Büyük ve öğrencileri Bahadın Yaşlanma Vakfı Müdürü Esra Bağcı karşıladı.

Öğrenci ve öğretmenler kurumda konaklayan büyüklerimizle sohbet ettiler. Hediye ve çiçek takdim ettiler. Kurumda sosyalleşme imkanı bulan büyüklerimiz oldukça üretken bir şekilde hayatlarını sürdürmekteler. El emeği ürünü ile fotoğraf çektirmemizi isteyen bir teyze de yaptığı ürünleri bize gösterdi.

Büyüklerimizle sohbet eden gençler, ziyaretten dolayı oldukça memnun olduklarını belirttiler. Ziyaretçileri oldukça iyi karşılayan yaşlanma vakfı sakinlerinin güleryüzlü çehreleri daha da mutlu bir havaya büründü.

Bahadın Yaşlanma Vakfı Müdürü Esra Bağcı, kurumun işleyişi ve diğer huzurevlerinden farklı olduğu noktalar hakkında bilgi verdi. Çalışmalarını anlattı. Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin staj programları, kurumdaki istihdam durumu hakkında görüşülerek bilgi alındı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Gevher Nesibe Meslek Lisesi Bahadın Yaşlanma Vakfı’nda
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin