1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Ak Partili Milletvekili Adayları Sorgun’da

Ak Partili Milletvekili Adayları Sorgun’da

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti milletvekili adayları Sorgun Şakir Efendi Meydanı’nda 11.00’de miting düzenledi. Miting başlamadan önce parti bayrakları, parti rozetleri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önsözünün yer aldığı, gerçekleştirilen projelerin anlatıldığı gazete dağıtıldı.

Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Kılıç ilk olarak söz aldı. Muhalefeti kastederek “Şimdi bunlar sadece sevgi pıtırcıkları dağıtarak seçim meydanlarında kalp işareti yapıyorlar. Bunların hepsi aslında terör sevicileri” dedi. Ak Parti dördüncü sıra milletvekili adayı Yusuf İbiş “Sırf makam elde etmek için kirli pazarlıklara girenlere Sorgun’dan güçlü cevap vereceğiz. Bizler Sorgun’un ve mazlumların umudu Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız” dedi. Ak Parti üçüncü sıra milletvekili adayı olan İskender Minar ise “Çalışanımızın, işçimizin, memurumuzun, gençlerimizin, yaşlılarımızın, hastalarımızın yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Bu seçim milletin yanında olanlarla milleti kendine dost edinenlerle, Amerika’yı Avrupa’yı kendine dost edinenlerin seçimidir bir yönüyle de” diyerek seçimin önemine dikkat çekti.

Ak Parti ikinci sıra milletvekili adayı Süleyman Şahan ise “Bu meydanı görünce bir kez daha Sorgun’un evladı olmaktan gurur duydum. Allah hepinizden razı olsun. Değerli Sorgunlu hemşehrilerim, milletvekili adayınız genç bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Kiminizin elinde, kiminizle el ele Sorgun’un değerleriyle Sorgun’un kıymetiyle büyüdüm. Sorgun’un ekmeğini, aşını yiyen Sorgun’da esnaflık yapan genç bir kardeşinizim. Şahsım adına heyecanlıyım, gururluyum, onurluyum” cümleleriyle milletvekili adaylık sürecindeki hislerini belirtti.

Ak Parti birinci sıra milletvekili adayı Abdulkadir Akgül “Bu seçim sadece cumhurbaşkanının seçimi değil. Bu seçim hepimizin seçimi. Bu seçim Yozgatlının Türkiye’nin seçimi. İnşallah bu seçimde sandıkları patlatacağız ve Türkiye’nin gidişine hız vereceğiz, düşmanlarımıza da yeniden korku salmaya başlayacağız” dedi.

 

42f43cc7 1af7 4098 861f 42847aab6a11 ca1ce218 43fe 4858 b12a 58c32d65ac73 1d8151647 8861 484e be14 380affc048d3

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Ak Partili Milletvekili Adayları Sorgun’da
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin