1. Haberler
  2. Siyaset
  3. MHP Sorgun Kaçep Birimi Kapadokya’da

MHP Sorgun Kaçep Birimi Kapadokya’da

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun Belediyesi ve MHP Sorgun İlçe Teşkilatı tarafından Kapadokya gezisi düzenlendi. Geziye, MHP Sorgun Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları (KAÇEP) Kadın Kolları birimi ve hanımlar katıldı. Sabahın erken saatlerinde yola çıkmaya hazırlanan gezi ekibini uğurlamaya Sorgun Belediye Başkanı M.Erkut Ekinci ve MHP Sorgun İlçe Başkanı Muaz Ağan geldi.

DSC 1098
MHP Sorgun Kaçep Birimi Kapadokya'da 10

95 kişinin katıldığı gezi kapsamında, katılımcılar Kapadokya’nın doğal güzelliklerini görme fırsatı buldu. Profesyonel tur ekibi ve rehber eşliğinde Ürgüp, Göreme, Avanos ve Uçhisar gibi tarihi ve turistik yerleri ziyaret ettiler. Ayrıca, bölgenin geleneksel el sanatlarını incelediler. Katılımcılardan çömlek, vazo yapımını deneyenler oldu.

Mhp Kapadokya Gezisi 3
MHP Sorgun Kaçep Birimi Kapadokya'da 11
Mhp Kapadokya Gezisi 4
MHP Sorgun Kaçep Birimi Kapadokya'da 12

Gezi, hanımların kaynaşması ve MHP’nin kadın politikalarını tanıtması açısından önemli bir fırsat oldu. Katılımcılar ve partililer, gezi boyunca birbirini daha yakından tanıdı ve partilerine olan bağlılıklarını pekiştirdi.

Mhp Kapadokya Gezisi 2
MHP Sorgun Kaçep Birimi Kapadokya'da 13

Gezi ile ilgili değerlendirme yapan MHP Kaçep Başkanı Fulya Karslıoğlu “Kapadokya, doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleriyle Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri. Biz de kadın üyelerimizle ve geziye katılan bütün hanımlarla birlikte bu güzellikleri yerinde görme fırsatı bulduk. Ayrıca, bölgenin geleneksel el sanatlarını inceledik. Bu gezi, kadın üyelerimizin kaynaşması ve MHP’nin kadın politikalarını herkese tanıtması açısından önemli bir fırsat oldu. Partimize olan bağlılıklarımızı daha da pekiştirdik” dedi.

Mhp Kapadokya Gezisi 6
MHP Sorgun Kaçep Birimi Kapadokya'da 14

Geziye katılan hanımlar da Kapadokya gezisinden memnuniyet duyduklarını belirterek Sorgun Belediye Başkanı Ekinci’ye ve MHP Sorgun İlçe Teşkilatı’na teşekkür ettiler.

DSC 1367
MHP Sorgun Kaçep Birimi Kapadokya'da 15

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MHP Sorgun Kaçep Birimi Kapadokya’da
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin