1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Kaza Sonrası Ethem Sedef TBMM’de Talepleri Dile Getirdi

Kaza Sonrası Ethem Sedef TBMM’de Talepleri Dile Getirdi

MHP Yozgat Milletvekili İ. Ethem Sedef
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hafta sonu Yozgat Kayseri bağlantılı Atatürk Yolu’nun Gökçekışla Köyü yakınlarında araçların çarpışmasıyla meydana gelen ve 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza sonrası MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, TBMM kürsüsünden meclise seslendi.

 

MHP Yozgat Milletvekili İ. Ethem Sedef

 

Ethem Sedef “Hafta sonu Atatürk yolu üzerinde meydana gelen elim trafik kazası hepimizi üzmüştür. Öncelikle hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet kederli aileleri ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Acılarını paylaşıyorum. Yozgat’ımıza yapılan yatırımlar önemlidir ancak daha önce Meclis kürsüsünden dile getirdiğimiz ve verdiğimiz önergelerle defalarca gündeme getirdiğimiz Atatürk yolunun bölünmüş yol olarak düzenlenmesi artık elzem bir hal almıştır.

Yozgat merkezden Boğazlıyan ilçemize, oradan da Kayseri ilimize ulaşımı sağlayan Atatürk yolu şu an itibarıyla tek şeritlidir ve oldukça dar bir yapıya sahiptir. Bu durum sürücülerin güvenliği açısından büyük riskler oluşturmaklardır. Özellikle tarım faaliyetlerinin yoğun olduğu dönemlerde yaşanan trafik kazaları maalesef can kaybına neden olabilmektedir. Bu nedenle, Boğazlıyan ilçemiz ile Yozgat arasında bölünmüş yol yapılması gerekmektedir. Aynı zamanda, Yozgat merkezden geçen uluslararası E88 kara yolu trafik yoğunluğunu kaldıramıyor ve projesi hazır olan çevre yolu da bir an önce yapılmalıdır” diyerek talepleri dile getirdi.

 

Ayrıca MHP’li vekil 2020 ve 2022 yıllarında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı tarafından cevaplanmasını istediği konuyla ilgili soru önergelerinin belgelerini basın mensuplarıyla paylaştı.

 

Yozgat Soru Önergesi 1

 

 

 

 

Yozgat Soru Önergesi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Kaza Sonrası Ethem Sedef TBMM’de Talepleri Dile Getirdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin