1. Haberler
  2. Siyaset
  3. AK Parti Aday Adayları Mülakatta

AK Parti Aday Adayları Mülakatta

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. dönem milletvekilliği seçimi için geçtiğimiz hafta illerde yapılan temayülün ardından aday adayları Genel Merkez tarafından oluşturulan komisyonda bire bir mülakata tabi tutuldu. AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerinin yer aldığı alt komisyon aday adayları mülakat görüşmelerini tamamladıktan sonra AK Parti aday listelerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığındaki üst komisyon son şeklini verecek. Listeler, 9 Nisan’da Yüksek Seçim Kurulu’na sunulacak. 11 Nisan’da da milletvekili aday tanıtım toplantısı yapılacak.

TEMAYYÜLE 60 KİŞİ KATILDI, MÜLAKATA 39 KİŞİ ÇAĞIRILDI

AK Parti Yozgat’ta 60 Milletvekili aday adayı ile girdiği temayül sonuçları sonrası, mülakat için ise Genel Merkeze 39 aday adayı çağırıldı. İl Teşkilatı temayül yoklamasının ardından aday adayları Genel merkezdeki mülakatta ter döktü.

Yozgatlı aday adayları yoğun bir çalışma süreci içerisine girdi. Yozgat’ta yaşayan aday adayları temayül çalışmasında kendilerini daha şanslı görürken il dışında yaşayan ama Yozgat’la hiçbir zaman bağlarını koparmayan aday adayları da kendilerini büyük ölçüde şanslı görüyor.

Aday adaylarına; aday oldukları şehrin ekonomik ve demagojik yapısı hakkında soruların yanı sıra; öğrenim durumu ve mesleğine göre sorular, aday olduğu il ile ilgili ne tür projeleriniz var ’şeklinde sorular yöneltildi.

568549c5 e3fd 4192 b56a 403e8074e046

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
AK Parti Aday Adayları Mülakatta
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin