1. Haberler
  2. Siyaset
  3. MHP Yozgat Milletvekili Aday Adayları Tanıtıldı

MHP Yozgat Milletvekili Aday Adayları Tanıtıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Yozgat Milletvekilleri aday adayları tanıtım toplantısı yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin ‘Devlet ve Milletiyle Her şeyden Önce Türkiye’ sloganı ile Sedefler Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen aday adayı tanıtım toplantısına MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, milletvekili aday adayları, ilçe başkanları, partililer büyük ilgi gösterdi.

24 BAŞVURU YAPILDI

Ramazan ayı olması nedeniyle konuşmaların kısa tutulduğu tanıtım toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, il genelinde aday adaylığı için genel merkeze 24 başvurunun yapıldığını söyledi.

Irgatoğlu, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi Allah’ın izniyle 2023’te lider ülke Türkiye olacak ve cumhurbaşkanımız açık ara farkla seçilecek, Milliyetçi Hareket Partisi de mecliste en üst düzeyde temsil edilecek. En büyük hedef ve gayretimiz budur” dedi.

HER ŞEYDEN ÖNCE TÜRKİYE

MHP Yozgat Milletvekili ve önümüzdeki dönem yapılacak seçimler öncesinde de aday adaylığını açıklayan Ethem Sedef ise, seçimlerin ülke için önemli olduğunu söyledi.

Sedef, “Devleti ve Milletiyle Her şeyden önce Türkiye’ diyerek Vatan ve Millet sevgilerini her zaman olduğu gibi bugünde gösteriyor. MHP, kutlu otağımız, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in emaneti, Türklüğün yılmaz sesi ve son kalesidir. Tek vatan, tek bayrak, tek devlet, tek millet için, Türkiye’nin bekası için MHP kaçınılmaz bir gerekliliktir.

MHP, Türk milletinin aydınlık geleceğinin teminatıdır. Büyük Türk tarihine yeni zaferler katmak ve hayalini kurduğumuz güçlü Türkiye’nin imarı için MHP diyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MHP Yozgat Milletvekili Aday Adayları Tanıtıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin