1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Yeşilyurt İlkokulu’ndan Yıl Sonu Gösterisi

Yeşilyurt İlkokulu’ndan Yıl Sonu Gösterisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun Yeşilyurt İlkokulu 1-B Sınıfı öğrencileri yıl sonu gösterisi etkinliği ile okumayı öğrendiklerini ilan ettiler. Sınıf Öğretmeni Niğmet Civelekli ile hazırlanan çocuklar, bir yıllık emeklerini hem öğretmenleri ile hem de aileleleriyle paylaştı.

 

Yeşilyurt İlkokulu
 
Sınıf Öğretmeni Niğmet Civelekli
Sınıf Öğretmeni Niğmet Civelekli

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Niğmet Civelekli “Sınıf öğretmeni arkadaşlarım ne demek istediğimi çok iyi anlarlar. Çünkü birinci sınıf öğretmeni çok yorgundur, streslidir, telaşlıdır. Bedenen belki orada bulunurlar ama ruhen hep sınıfta ve çocukların akıllarındadır. Bu süreçte ailemi ihmal ettiğim oldu. Aileme anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Yedi yaşında otuz üç tane öğrenci ile sizlere program sunacağız. Şu an benim heyecanlı olduğum gibi onlar da heyecanlı. Heyecan duyduğumuz yerde alkışlarınızla devreye girerek bizleri desteklediğinizi görmek istiyorum” dedi.

 

Yeşilyurt İlkokulu Müdürü Raci Ateş
Yeşilyurt İlkokulu Müdürü Raci Ateş

Yeşilyurt İlkokulu Müdürü Raci Ateş ise “Temmuz ayında kayıt almaya başladığımız günlerde benim için bu süreç başladı. Okulumuza kayıt yaptıran velilere ve öğrencilere memleketlerini, mesleklerini sordum. Bunları sorma sebebim ise zamanla bir aile bütünlüğü içerisinde olmaya çalışmak içindi. Bunu öğretmenlerimizin ve velilerimizin katkılarıyla başardığımızı düşünüyorum” dedi.

 

Yeşilyurt İlkokulu

Programda ezberledikleri şiirleri okuyan ve çeşitli gösterilerde bulunan çocuklar, ailelerini duygulandırırken eğlenceli dakikalar yaşattı.

Yeşilyurt İlkokulu

 

Yeşilyurt İlkokulu

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Yeşilyurt İlkokulu’ndan Yıl Sonu Gösterisi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin