1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Tahir DEMİREL MHP’den Aday Adayı Oldu

Tahir DEMİREL MHP’den Aday Adayı Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler (Yerel) Seçimlerinde Makine Mühendisi Tahir DEMİREL Milliyetçi Hareket Partisinden Sorgun Belediye Başkanlığı Adaylık müracaatını yaparak yarışta bende varım dedi.

Milliyetçi Hareket Partisinde 15 Kasım 2018 tarihinde başlayan Adaylık müracaatlarında Sorgun’ da Makine Mühendisliği yapan aynı zamanda Makine Mühendisleri Odası Yozgat Şube Başkanlığı görevini de yürütmekte olan Tahir DEMİREL Sorgun Belediye Başkanlığına Aday Adaylığı müracaat dilekçesini vererek Aday Adaylığını açıkladı.

Tahir DEMİREL Kimdir ?

1974 yılında Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilimi Sorgun’da tamamladı. 2000 yılında Kayseri Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. İkinci üniversite için Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yerel Yönetimler Bölümününe kayıt oldu. Kayseri Taksan A.Ş. ve Yozgat Şeker Fabrikası’nda Fabrika Organizasyonu , İmalat ve Isı Uygulamaları konularında staj yaptı.

1999 yılından itibaren iş deneyimini artırmak amacıyla Kayseri Isımaş Isı Sistemleri Ltd. Şirketinde 1,5 yıl görev yaptı. 2000 yılından 2006 yılına kadar ise Türkiye Mimarlar Mühendisler Odası Başkanlığı Mimarlar Mühendisler Odası Yozgat il temsilciliği görevini başarıyla yürüttü. 2006 yılında Selenge Mühendislik adını verdiğim firmasını kurarak serbest ticaret hayatına atıldı.
Öğrenciliğinde Prof. Dr. Mustafa İLBAŞ Danışmanlığında LPG, Doğalgaz, Yerden Isıtma konularında projeler hazırladı. 2012 yılında MHP bünyesinde açılan Siyaset ve Liderlik Okulunu bitirdi. Yine bu dönemde Prof. Dr. Ahmet Selim YURDAKUL’un (MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve MHP Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü) bilgisi ve danışmanlığı dahilinde tüm Türkiye’yi ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızı olumlu yönde etkileyecek SAĞLIKLI BESİNLER, SAĞLIKLI NESİLLER Projesini hazırladı.
.
2005 yılından 2012 yılına kadar başta Orta Anadolu Kalkınma Birliği Bölgesel Kalkınma Programı Kapsamında Proje Döngü Yönetimi ( Eylül 2005 YOZGAT), Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Denetim Komisyonu Üyelerine Yönelik Eğitim Programı (Ocak 2010 ANTALYA), Kurumsal Danışmanlık Eğitim A.Ş. Yerel ve Uluslar arası Finansman Çözümleri Programı (Aralık 2010 ANTALYA) olmak üzere toplam 30 adet seminer ve kursa katılarak sertifika aldı.

2003-2005, yılları arasında Sorgun MHP İlçe Sekreterliği, 2014 Yılından itibaren İlçe Başkan Yardımcılığı, 2009-2014 Sorgun Belediyesi MHP Meclis üyeliği, 2006-2011 MMO Yozgat İl Temsilciliği Sekreterliği görevlerinde bulundu. 2011 Yılından itibaren MMO Yozgat İl Temsilcisi, 2006 yılında üstlendiğim Sorgun Kızılay Şubesi Sekreterliği ve 2009 yılında üstlendiği SOGİAD Yönetim Kurulu Üyeliği, Yozgat KOSGEB Arge Proje Kabul Heyeti Üyeliği görevleri halen devam etmektedir.

2014 Yerel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisinden Sorgun Belediye Başkan Aday Adayı, 1 Kasım 2015 Genel Seçimler için Milliyetçi Hareket Partisinden Yozgat Milletvekili Aday Adayı oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Tahir DEMİREL MHP’den Aday Adayı Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin