Sorgun MYO’da Öfke Kontrolü Semineri Düzenlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun Meslek Yüksekokulu’nda Sosyolog Merve Er tarafından ‘Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi’ konulu seminer düzenlendi. Seminere Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Gör. Oğuzhan Danış ve akademisyenlerin yanı sıra öğrenciler katıldı. Konferansa “Sizleri neler öfkelendirir?” sorusuyla başlayan Merve Er daha sonra stresin tanımını yaparak konuşmasına devam etti.

Ofke Kontrolu ve Stres Yonetimi 2
Sorgun MYO'da Öfke Kontrolü Semineri Düzenlendi 6

Yaşadığımız olayların değil olaylara karşı verdiğimiz tepkilerin strese neden olduğunu söyleyen Er, stres aşamalarından söz etti. Sahneye beş öğrenci çağıran Merve Er, interaktif bir biçimde sunumunu sürdürdü. Olaylara karşı bakış açımızın farklılığından kaynaklı değişken tepkiler vereceğimizi ifade etti.

Ofke Kontrolu ve Stres Yonetimi 1
Sorgun MYO'da Öfke Kontrolü Semineri Düzenlendi 7

Strese çare olarak nefes egzersizleri, dengeli ve düzenli beslenme, günde yedi saat uyku, hobi edinme, yürüyüş yapmak, stresli olacağını tahmin ettiğimiz saatlerde kendimize vakit ayırmak ve en az altı dakika kitap okuma önerilerinde bulunan Merve Er’in, Meslek Yüksekokulu Müdürü Oğuzhan Danış’tan belge almasıyla seminer sona ermiş oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sorgun MYO’da Öfke Kontrolü Semineri Düzenlendi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin