1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Sorgun Haber’den Yozgat Emniyet Müdürü’ne Ziyaret

Sorgun Haber’den Yozgat Emniyet Müdürü’ne Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun Haber olarak 3-10 Nisan Polis Haftası sebebiyle Yozgat İl Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün ile röportaj gerçekleştirdik. Kendisine Emniyet Teşkilatı kuruluş yıldönümü hakkındaki ve Yozgat özelindeki değerlendirmelerini sorduk.

Süzgün ’ün ifadeleri şöyleydi:
​“Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 178.yılı kutlu olsun. Biz Osmanlı bakiyesi teşkilatız. Köklü kurumuz. Bunun bilinciyle bize yüklediği sorumluluğun farkındalığı içinde devletimizin verdiği görevleri yurt içinde yurt dışında sınır boylarında bayrağımızın dalgalandığı her yerde yapmaya hazırız.

​Yozgat buram buram Anadolu kokan şehrimiz. Polisiye manada 1200 personelimizle Yozgat genelinde kendi sorumluluk bölgemizde vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Yozgat’a ‘huzurun şehri’ diyoruz. Asayiş, narkotik, terör, kaçakçılık, trafik birimlerimizle 7/24 çalışmalarımız operasyonlarımız devam ediyor. Bunu Yozgat’ın yerel basını ile iletişim içinde paylaşıyoruz.

​Yaklaşan bayram dolayısıyla şehrin 60 noktasında sabit ve seyir halinde trafik ekiplerimizle bayramı sağ sağlim atlatabilmek ve şehrimize gelen ve şehrimizden geçen misafirlerimizi ağırlamak için bayram süresince tedbirlerimiz olacak.

​Yaklaşan seçim sebebiyle çalışmalarımız seçimin şehrimizde huzur ve güvenle yapılabilmesi için Sayın Valimizin başkanlığında, jandarma, polis kolluk işbirliğiyle çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

bb067f67 cbc0 4e42 86bd ca3bf914fba6 36a90d27 674e 4a9d 8c31 3563ac13ecac

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sorgun Haber’den Yozgat Emniyet Müdürü’ne Ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin