1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. Sorgun BelediyeSpor Futbol Takımı İlgisizlikten Dertli

Sorgun BelediyeSpor Futbol Takımı İlgisizlikten Dertli

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgat Bölgesel Amatör Lig’ te Şampiyon olarak lige devam eden Sorgun Belediyespor Futbol takımı Yöneticilerin sadece Voleybol takımı ile ilgilendiğini Futbol takımının sıkıntı ve sorunlarının görmezden gelindiğini beliterek sosyal medya hesaplarından Sorgun Belediyespor yöneticilerine sitem etti. 

İşte Sosyal Medya Hesabından yayınlanan Sitem Dolu Mesajlar:

“Göreve kısa bir süre önce gelen yaptığı hizmetlerle taraflı tarafsız her kesimin takdirini kazanan Sayın Belediye başkanımız Murat Gürbüz’e teşekkür ediyoruz, Sorgun Belediyesinde görevli bütün müdürlerin, amirlerin ve memurların Murat Gürbüz başkanımız gibi Sorgunumuzun sorunlarıyla ilgilenmesini temenni ediyoruz.

Sorgun Belediyespor futbol takımı amatöre düştükten sonra her sene Mustafa Arslan hocamız önderliğinde başarılı bir sezon geçirerek Yozgat Sal liginde şampiyon olmuştur fakat Yozgatsporumuz bir üst lige çıkamadığı için Salda mücadele etmeye devam ediyor
Her geçen yıl Sorgun Belediyesinin futbol takımımıza olan ilgisi düşmüştür, özellikle Voleybol takımu kurulduktan sonra futbol takımımızla ilgilenen olmamıştır. Biz bu durumu kabul edemeyiz.
Sorgun Voleybol takımının maliyeti 2,5 milyon tl yi buldu. Bir voleybolcuya 200 bin tlden fazla peşinat verildiği konuşuluyor. Sorgun Futbol takımının maliyeti ise bir voleybol oyuncusunun maliyeti kadar değil. Altını tekrar çizerek söylüyorum Sorgun Belediyespor futbol takımının toplam maliyeti bir volaybol oyuncusunun maliyeti kadar değil.
Sorgun Belesiye spor yöneticileri Sorgunda sadece Voleybol takımı varmış gibi davranmaları, bütün imkanları voleybol takımına seferber etmeleri, futbol takımımızı görmezden gelmeleri hiç bir destek vermemeleri biz taraftarların artık sabrını taşırmıştır.
Sezon başı voleybol takımına 200 bin tl peşinatla oyuncu transfer edilirken futbol takımımıza transfer ettiğimiz eski gol kralı futbolcumuz Turgut Zengine çok komik bir cep harçlığı veremediğimizden dolayı Turgut takımımızdan ayrılmıştı.
Biz taraftarlar olarak sustuk herşeyi görmezden geldik fakat son hafta yaşanan olaydan sonra artık sabrımız taştı. Voleybol takımımız şuanda bulunduğu klasmanda maliyet bazında 1.sırada bulunuyor. Bu hafta bizden çok çok daha düşük bir maliyetle kurulan bir takıma kendi evimizde mağlub olduk. Başkanımız Hikmet Vural bu mağlubiyeti bizlere bağladı, biz yokuz diye takım kaybetmiş. Taraftar Grub başkanımız Yahya Akdenize faturayı kesen Hikmet Vural Başkanımıza sormak isteriz rakip takımın kaç tane taraftarı vardı da yenildiniz diye ?
Ayrıca Yahya Akdenize nasıl hesap sorarsanız, Yahya Akdeniz bugune kadar menfaatsizce bu takımın her zaman yanında oldu, yeri geldi işine gitmedi maça gitti, ailesinden işinden herşeyden fedakarlık edip Sorgun Belediyeporun her daim yanında bulundu. Yahya Akdeniz işsiz kaldı biriniz sahip çıktınız mı ? Sorgun Belediyesi koca Sorguna sahip çıktı Bi Yahya Akdenize sahip çıkamadı şimdi de çıkıp Yahya Akdenizden hesap sormaya kalkıyorsunuz.
Yozgatsporumuzun durumu ortadayken Futbol takımına gerekli takviyeler yapılmazsa, gerekli destekler verilmezse bu taraftar cezayı sandıkta keseceğini belirtmek isteriz.
Biz çok bir şey istemiyoruz sadece ama sadece 1 (Bir) voleybolcuya verilen maddi miktarın Sorgun Belediyespor futbol takımına aktarılıp gerekli takviyelerin yapılmasına olanak sağlamanızı istiyoruz.
Sorgun Futbol Takımı Sorgun Belediyesinin üvey takımı değildir olamazda.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sorgun BelediyeSpor Futbol Takımı İlgisizlikten Dertli
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin