1. Haberler
  2. Spor
  3. Sorgun Belediyespor Bal Ligi’nde

Sorgun Belediyespor Bal Ligi’nde

Sorgun Belediyespor
Sorgun Belediyespor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun Belediyespor, şampiyonluk maçında Yozgat İl Özel İdarespor ile karşılaştı. Sahadan 1-0 galibiyetle ayrılan Sorgun Belediyespor, BAL Ligi‘ne yükseldi.

Sorgun Belediyespor
Sorgun Belediyespor

Taraftar grubu lideri Yahya Akdeniz “8-9 ayın emeği bu. Taraftarlarımız tribünleri doldurdu. Bütün takım olarak gecemizi gündüzümüze katarak emek verdik. Sonuç olarak maçı kazandık, kupamızı kaldırdık. Hedefimiz BAL Ligi’nde üçüncü lig. Sorgun’umuzu layıkıyla temsil edeceğiz. Sorgun halkından takımımıza daha fazla destek olmalarını istiyoruz. Şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi.

Sorgun Belediyespor

Sorgun Belediyespor Yöneticisi Kerim Bağıran ise “Sorgun camiasına hayırlı uğurlu olsun. Halkımıza ve gençlere ufuk açacak şekilde inşallah başarılı sezonlar geçiririz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugüne kadar bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Belediye Başkanı Erkut Ekinci’ye, Kulüp Başkanı Ergin Gül, meclis üyesi arkadaşlarım, parti yöneticisi arkadaşlarım ve bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Zorlu bir süreçti. Sorgun Belediyespor layık olduğu yere geldi. Küçüğünden büyüğüne herkes çok emek verdi” dedi.

Maçın bitiş düdüğünün çalmasının ardından taraftarlar sahaya inerek futbolcularla birlikte galibiyeti kutladı ve fotoğraf çektirdi.

Sorgun Belediyespor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sorgun Belediyespor Bal Ligi’nde
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin