1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Sorgun Belediyesi’nden Kırtasiye Desteği

Sorgun Belediyesi’nden Kırtasiye Desteği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun Belediyesi bu yıl da öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu. Ana sınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için hazırlanan kırtasiye paketleri, belediye personeli tarafından yerine ulaştırılırken 1500 öğrenci bu destekten faydalandı.

Yeni eğitim öğretim yılı başlarken kimi aileler kırtasiye masraflarının altında eziliyor. Artan maliyetler velileri zorluyor. Sorgun Belediyesi de bu durumu göz önünde bulundurarak, velilerin masraflarına destek olmak adına kırtasiye paketlerini öğrencilere ulaştırıyor.

 

 

Sorgun Belediyesi kırtasiye desteği

 

 

 

 

 

Öte yandan Sorgun Belediye Başkanı M.Erkut Ekinci, eğitim öğretim yılı ile ilgili şunları söyledi: “9 Eylül Pazartesi sabahı 20 milyondan fazla öğrenci ders başı yaptı. Çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim öğretim hayatlarını sürdürmeleri için bizler de elimizden geleni yapıyoruz. Bunun için her yıl gücümüz yettiğince birkaç okulun bahçesini restore edeceğiz. Çalışmalarımıza Agah Efendi İlkokulu ile başladık.
Bahçe zeminini yenileyerek başlıyoruz. Ardından oyun parkı kurulumu, etkinlik sahnesi, modern aydınlatmalar ile yeni nesil okul bahçesi tasarımını Sorgun’umuzdaki tüm okullarımıza entegre edeceğiz.

Mustafa Kemal Atatürk ‘Gerçek kurtuluş ancak cehaletin ortadan kaldırılmasıyla olur. Cehalet kaldırılmadıkça toplum yerinde kalıyor demektir, yerinde duran bir şey ise geriye gidiyor demektir’ demiştir. Bizler de yerinde saymayan, daima ileri giden gelişen bir toplum olma niyetindeyiz. Bunu sağlayacak olan da geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızdır.

Bugün çocuklarımız için elimizden gelen en iyi şartları hazırlarsak onlar da ülkemizin gelişmiş ülkeler düzeyine ulaşabilmesi için üstüne ne düşüyorsa yapacaktır kuşkusuz.

Bilimsel ilerlemenin yanı sıra manevi ve kültürel değerlerine sahip, öz benliğini, örfünü, adetini yitirmeden yetişen gençler bir pergel misali bir ayağı memleketinde diğer ayağı dünyayı dolaşacak biçimde bizleri yüksek hedeflere taşıyacaktır.

Gençlerden umudumuz çok beklentimiz yüksektir. Yarınlara iyimser bakma sebebimiz evlatlarımızdır. Ülkemizi en iyi yerlere getireceklerine şüphemiz yoktur. Bunun basamaklarından olan eğitim ve öğretim hayatlarının ders zili çaldığında hepsine başarı ve zihin açıklığı diliyorum.

2024-2025 eğitim öğretim yılı herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sorgun Belediyesi’nden Kırtasiye Desteği
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin