1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. Sorgun Belediyesi’nden eğitime destek paketi HEP BİRLİKTE YENECEĞİZ

Sorgun Belediyesi’nden eğitime destek paketi HEP BİRLİKTE YENECEĞİZ

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Korona virüs salgınının ülkemizi de etkisi altına aldığı Mart ayından bu tarafa salgınla mücadele için tüm dinamiklerini seferber eden Sorgun Belediyesi,  şimdi de ilçede bulunan her öğretmen ve her öğrenciye ‘eğitime destek paketi’ dağıtıyor.

Korona virüs salgınının ülkemizi de etkisi altına aldığı Mart ayından bu tarafa salgınla mücadele için tüm dinamiklerini seferber eden Sorgun Belediyesi,  şimdi de ilçede bulunan her öğretmen ve her öğrenciye ‘eğitime destek paketi’ dağıtıyor. Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, hazırladıkları destek paketi ile ilgili Çamlık Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Sorgun Belediyesi’ne, başlatmış olduğu kampanyada Türk Eğitim-Sen Yozgat Şubesi de destek veriyor. Türk Eğitim-Sen Yozgat Şube Başkanı Mahmut Sunay Kabayel, Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci’nin ‘eğitime destek paketi’ dağıtımında yer aldı.

Salgınla mücadelenin topyekun bir mücadele olduğunu dile getiren Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, salgınla mücadelenin temelinde maske, hijyen ve mesafe kuralının yattığını söyledi.

DSC 0100

HERKES ELİNDEN GELENİ YAPTI

Covid19’la mücadele kapsamında tüm belediyelerin üzerine düşen yaptığını ve yapmaya da devam ettiğini anlatan Başkan Ekinci,  bununla ilgili çalışmalara devam ettiklerini aktardı. ‘Eğitime destek paketi’ ile her bir öğretmen ve öğrenciye maske ve dezenfektan vereceklerini dile getiren Ekinci, “Okulları birlikte açacağız” dedi.

KÖTÜYE GİDİYOR

Ekinci, Yozgat’ta durumun her geçen gün kötüye gittiğini belirterek, “Yozgat gün geçtikçe bu anlamda kötüye gidiyor. Bununla ilgili bir tedbir daha uyguladık. Covidli hastaları taşımak amacıyla bir araç tahsis ettik. Test yaptırmaya gelen veya gelecek olan hastalarımızı taşımaya yönelik böyle bir çalışmamız da var. Biz covidle elimizden geldiğince mücadele etmeye çalışıyoruz elimizden geleni yaptığımızı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

DSC 0109

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sorgun Belediyesi’nden eğitime destek paketi HEP BİRLİKTE YENECEĞİZ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin