1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. Sorgun Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz eldiven, maske ve dezenfektan dağıttı

Sorgun Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz eldiven, maske ve dezenfektan dağıttı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun Belediyesi, ilçede bulunan esnaf ve vatandaşlara ücretsiz maske, eldiven ve  dezenfektan dağıttı.

Sorgun Belediyesi, ilçede bulunan esnaf ve vatandaşlara ücretsiz maske, eldiven ve  dezenfektan dağıttı.

Belediye Başkanı Erkut Ekinci, koronavirüs salgının önlenmesi için her türlü tedbiri aldıklarını söyledi.

Esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ekinci; Bilim Kurulu üyeleri, uzmanlar ve hükümetin açıkladığı tedbirlere mutlaka uyulması yönünde uyarıda bulundu.

Vatandaşlara seslenen Başkan Ekinci ; “Sizlerden ricamız, lütfen mecbur kalmadıkça evlerinizden dışarı çıkmayın. Sosyal mesafemize ve kişisel hijyen kurallarına mutlaka dikkat edelim. Sokağa çıkma kısıtlamasına da uyalım. Sizlere dağıttığımız maske, eldiven ve dezenfektanı da bol bol kullanın” dedi.

 

WhatsApp Image 2020 04 07 at 15.00.17

TAVSİYELERİNE MUTLAKA UYALIM

Belediye Başkanı Erkut Ekinci, “Koronavirüs salgınına karşı mücadele çalışmalarımız kapsamında zabıta ekiplerimiz, temizlik işleri ekiplerimiz, rutin olarak 7 gün 24 saat esasına göre kesintisiz hizmet vermektedir. Cumhurbaşkanlığımızın yayınladığı kurallara uyulup uyulmadığını ben de yerinde DENETLEDİM. Sebze pazarımızı, caddelerimizi, kurumlarımızı düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Bilim Kurulu’nun açıkladığı tedbirlere uyarsak, daha büyük sıkıntılar yaşamadan bu krizi atlatacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

“MASKELERİMİZİ TAKALIM, SOSYAL MESAFELERİMİZE DİKKAT EDELİM”

Zorunlu olmadıkçı evden çıkmamaları yönünde vatandaşlara çağrı yapan Başkan Erkut Ekinci; “Sosyal mesafemizi koruyalım, maskelerimizi takalım ve mecbur değilsek evden dışarı çıkmayalım. Bu kurallara uyarsak, bu işi çok kısa sürede bitiririz. Önemli olan, bizim kurallara uymamız. Hükümetimiz ve Sağlık Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Sorgun Belediyesi olarak biz üzerimize düşeni yapıyoruz vatandaşlarımızın da bizim işimizi kolaylaştırmalarını mecbur değillerse evden çıkmamaları ı rica ediyorum. Salgına karşı mücadelemiz kesintisiz bir şekilde devam edecek” dedi.

WhatsApp Image 2020 04 07 at 15.00.12

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sorgun Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz eldiven, maske ve dezenfektan dağıttı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin