Sorgun Belediyesi Gençlik Merkezi Kapılarını Her Gün Gençlere Açıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun Belediye binasında yapımı tamamlanan ve hizmete sunulan Gençlik Merkezi, gençlerin uğrak yeri olmaya hazır durumda. Açılışından bugüne kadar geçen iki hafta gibi kısa bir sürede pek çok genci ağırlayan Gençlik Merkezi gözde bir mekan haline geldi.Sinema salonu, tiyatro salonu ve ders çalışma salonu bulunan merkezde gençler için ücretsiz çay ve kahve hizmeti de bulunuyor.

Sorgun Belediyesi Genclik Merkezi 2 1
Sorgun Belediyesi Gençlik Merkezi Kapılarını Her Gün Gençlere Açıyor 10

Çalışma salonu özellikle üniversite sınavı hazırlık ve KPSS hazırlık aşamasındaki gençler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Çalışma salonu hafta içi 08.00-20.00 hafta sonu ise 08.00-17.00 saatleri arasında açık olacak şekilde hizmet veriyor. Gençlerin rahat ve konforlu bir alanda sınavlarına çalışması için tasarlanan çalışma salonu modern masa ve sandalyelerle donatılmış durumda. Ayrıca sessiz ortamı ile konsantrasyon açısından öğrenciler tarafından en önemli tercih edilme nedenlerinden.

Sorgun Belediyesi Genclik Merkezi 1
Sorgun Belediyesi Gençlik Merkezi Kapılarını Her Gün Gençlere Açıyor 11

Gençlik Merkezi içindeki butik tiyatro salonunda ise okullar bu salonu tiyatro provaları, sınıf etkinlikleri, mini konferanslar gibi çeşitli amaçlarla kullanabilecekler.

Sinema salonunda ise okulların açık olduğu süre boyunca ilkokul, orta okul ve lise öğrencilerine yönelik filmlerin gösterimi yapılacak. Yaklaşık 8500 öğrenci sinema ile buluşmuş olacak. Şu an ilkokul ve orta okul düzeyindeki öğrenciler için ‘Aslan: Hürkuş Kayıp Elmas’ filmi gösterimde. Filmin telif ücretleri Sorgun Belediyesi tarafından ödenerek gösterime girdi. Ayrıca öğrencilerin sinema salonuna ulaşımı da Sorgun Belediyesi’nin servisleriyle sağlanıyor. Gösterime giren filmler Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış her yaş grubuna göre seçilmiş filmlerden oluşuyor. Ses ve görüntü kalitesinin son teknoloji kullanılarak donatıldığı sinema salonu izleyicileri tarafından beğeniyle karşılandı.

Sorgun Belediyesi Genclik Merkezi 3 1
Sorgun Belediyesi Gençlik Merkezi Kapılarını Her Gün Gençlere Açıyor 12

Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Yeşilyurt İlkokulu öğretmen ve öğrencileri salonu gezerek içeriği hakkında bilgi aldı. Okul Müdür Yardımcısı Yasin Çelik “Daha önce Belediye Başkanımızla iletişime geçmiştik. ‘Sorgun’un eğitimine, çocuklara ve velilere nasıl katkı sağlayabiliriz?’ diyerek bazı önerilerde bulunmuştuk. Biz de bunun devamında yapılan işleri görmek ve bu hizmetlerden nasıl faydalanacağımız konusunda bilgi almak için geldik. Sağ olsun Müdürümüz Ali Bey de gayet yardımcı oldu. Çok da faydalı güzel şeyler yapmış. Kendilerinin emeklerine sağlık” dedi.

Sorgun Belediyesi Genclik Merkezi 2 1
Sorgun Belediyesi Gençlik Merkezi Kapılarını Her Gün Gençlere Açıyor 13
Sorgun Belediyesi Genclik Merkezi 5
Sorgun Belediyesi Gençlik Merkezi Kapılarını Her Gün Gençlere Açıyor 14
Sorgun Belediyesi Genclik Merkezi 4
Sorgun Belediyesi Gençlik Merkezi Kapılarını Her Gün Gençlere Açıyor 15
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sorgun Belediyesi Gençlik Merkezi Kapılarını Her Gün Gençlere Açıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin