1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. Sorgun Belediyesi dezenfektan, maske ve kolonya üretip halka ücretsiz dağıtıyor

Sorgun Belediyesi dezenfektan, maske ve kolonya üretip halka ücretsiz dağıtıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, corona virüs ile mücadele kapsamında kendi ürettiği dezenfektan, maske ve kolonyaları halka ücretsiz olarak dağıtım yaptıklarını bildirdi.

Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, “Dünya Sağlık Örgütü’nün el yıkama formasyonunu uygulayarak dezenfektanmaske ve kolonya üretimini aralıksız olarak sürdürüyoruz. Üretilen kolonya ve dezenfektanlar, hijyenik bir ortamda şişeleniyor, Maskelerimiz günlük iki bin tane üretiliyor ve oluşturduğumuz dağıtım ekibimiz kapı kapı dolaşıp ücretsiz olarak evlere bırakılıyor ”dedi.

sorgun belediyesi dezenfektan maske ve kolonya uretip halka ucretsiz dagitiyor h159458 3de25

‘SİZ EVDE KALIN BİZ GELİYORUZ”

Vatandaşlara evde kalmaları yönünde tavsiyede bulunan Başkan Ekinci, şunları söyledi: “Biz 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ilk günden itibaren alışverişlerini, eczane ihtiyaçlarını temin ettik. Her aradıklarında ulaşabilmeleri ihtiyaçlarının karşılanması için çağrı merkezi kurduk, ekipler oluşturduk. Vatandaşlarımızın bizi bir araması yeterli, biz gideriz onların yerine alışverişini de yapar kendilerine teslim ederiz. Yeter ki evde kalsınlar yeter ki temastan uzak dursunlar. Dezenfektan, maske ve kolonya dağıtımı için 4 tane ekip oluşturduk, her ekibimiz 3 kişiden oluşuyor ekipteki arkadaşlar ev ev dezenfektan, maske ve kolonyadan oluşan paketlerimizi halkımıza ulaştıracaklar. Burada çok ciddi bir tedbir almak zorundayız. Biz belediye olarak tüm imkânlarımızı kullanıyoruz ve vatandaşlarımızdan sadece tedbir almalarını ev kalarak yayılımı engellemelerini istiyoruz.”

DSC 4909

DSC 4906

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sorgun Belediyesi dezenfektan, maske ve kolonya üretip halka ücretsiz dağıtıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin