1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. Sorgun Belediyesi ‘ben de varım’ dedi

Sorgun Belediyesi ‘ben de varım’ dedi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgatlı SMA Tip1 hastası mimik Yiğit Alp için Yozgat adeta tek yürek oldu. Yiğit Alp’in sağlığına kavuşabilmesi  için yurt dışında zongensma gen tedavisi alması gerekiyor.

Yozgatlı SMA Tip1 hastası mimik Yiğit Alp için Yozgat adeta tek yürek oldu. Yiğit Alp’in sağlığına kavuşabilmesi  için yurt dışında zongensma gen tedavisi alması gerekiyor.

Bunun için de gerekli paranın bir an önce toplanıp Yiğit Alp’in yurt dışına gitmesi gerekiyor. Yozgat’ta düzenlenen kermesin ardından Sorgun Belediyesi de minik Yiğit Alp’a kayıtsız kalmadı. Sorgun Belediyesi katkıları ile kermes ve konser düzenlenecek, elde edilen gelir Yiğit Alp’in sağlığına kavuşması için kullanılacak.

Sorgun Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Yiğitalp için biz de varız. SMA Tip 1 Hastası Yiğit Alp için düzenlenen kermes ve konsere tüm halkımız davetlidir. Elde edilen gelirin tamamı Yiğit Alp’in tedavisinde kullanılacaktır. Haydi Sorgun hep birlikte Yiğit Alp’e nefes olalım. Tarih : 6 Temmuz Salı. Yer : Şakir Efendi Şehir Meydanı” ifadeleri yer aldı.

212764920 1598268860506072 6761226584746653615 n

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sorgun Belediyesi ‘ben de varım’ dedi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin