1. Haberler
  2. Siyaset
  3. MHP’den Coşkulu Miting

MHP’den Coşkulu Miting

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi 5 Mayıs 2023 Cuma günü Yozgat Cumhuriyet Meydanı’nda miting gerçekleştirdi. Oldukça yoğun katılımın sağlandığı mitingde Devlet Bahçeli, Millet İttifakı ve ‘Altılı Masa’ hakkında konuştu. “Kazanamayacak adayı kazandırmak için masadan kalktık, dediler. Sonra tutup iki büyükşehir belediye başkanını müstakbel cumhurbaşkanı yardımcısı olarak takdim ettiler. Günaşırı cumhurbaşkanı yardımcısı sayısını arttırdılar. Hatta hızlarına hiç kimse yetişemedi” dedi.

“385 günde bir cumhurbaşkanı adayını zorlukla belirlediler. Türkiye’nin felaketlerle mücadelesini karaladılar. Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarının iki buçuk ay içerisinde sarılmasına, felaketin derin izlerinin silinmesine tahammül edemediler” diyen Bahçeli hem cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecine hem de deprem ve sonrasındaki sürece değindi.

“PKK’nın destek verdiği terörist Demirtaş’ı serbest bırakacağını vadeden Kılıçdaroğlu aynen çarkıfelek gibidir. Bir terörist alçakça milletimizi tehdit ederek, 14 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu kazanamazsa iç savaş çıkar, diyebilmiştir. Eğer böyle bir niyet ve planları varsa tavsiyem yanlarına kefenlerini ya da sarı torbalarını alıp da gelmeleridir” diyerek terör örgütü ve muhalefet hakkında sert konuştu.

Miting sonunda Devlet Bahçeli, katılımcılara karanfil dağıtarak konuşmasını tamamladı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MHP’den Coşkulu Miting
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin