1. Haberler
  2. Siyaset
  3. İYİ Parti Sorgun Belediye Başkan Adayı Nizamettin BULUT Oldu

İYİ Parti Sorgun Belediye Başkan Adayı Nizamettin BULUT Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde İYİ Parti Sorgun Belediye Başkan Adayı Nizamettin BULUT oldu. 

Nizamettin BULUT Kimdir ?

1960 tarihinde Sorgun’da doğdu. İlköğretimini Sorgun Yeşilyurt İlkokulu’nda, orta ve lise öğrenimini Sorgun Lisesi’nde tamamladı. 1981 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi (Jeodezi ve Fotogrametri) mühendisliği bölümünü yüksek derece ile 1986 yılında mezun oldu. 1986 yılında serbest harita-kadastro mühendisi olarak kendi şirketinde başladı. 1991 yılında Sorgunun köklü ailelerinden emekli müftü Abdullah Baştürk’ün kızı ile evlendi. İkisi üniversite mezunu, biri üniversite öğrencisi olmak üzere üç çocuk babasıdır.

Siyasi hayatına 1995 yılında MHP Sorgun İlçe Başkanı olarak başladı. Yine aynı partiden Sorgun Belediyesi’nde 2 dönem Belediye Meclis Üyeliğine seçildi ve İmar Komisyon Başkanlığı yaptı. Daha sonra Yozgat 26. Dönem MHP Yozgat milletvekili aday adayı oldu.  31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde İYİ Parti Sorgun Belediye Başkan Adayı oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
İYİ Parti Sorgun Belediye Başkan Adayı Nizamettin BULUT Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin