1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. İş Fikri Yarışması Ödüllerle Geliyor

İş Fikri Yarışması Ödüllerle Geliyor

Genç Fikirler Fabrikası 2024
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgat’ta girişimcilik ekosisteminin gelişmesine katkı sunmayı amaçlayan ‘Genç Fikirler Fabrikası‘ iş fikri yarışmasının ikinci dönemi, Yozgat Valiliği, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN), Yozgat Belediyesi, Yozgat Bozok Üniversitesi ve Bozok Teknopark A.Ş. ile iş birliğinde düzenlenecek.

 

Genç Fikirler Fabrikası protokolü imza töreni

 

Protokolü imzalanan yarışmada Yozgat’ta iş fikirlerinin hayata geçirilmesi planlanıyor. Yarışma başvuruları 1 Ağustos 2024 tarihinde başlayacak ve 1 Eylül 2024 tarihinde sona erecek.

Yarışmaya başvuru yapmak isteyenlerde aranan özellikler şu şekilde:

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı,
  • Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış,
  • Herhangi bir lise, ön lisans, lisans, yüksek lisans veya doktora programına kayıtlı öğrenciler, mezunlar ve/veya akademisyenler,
  • TR72 bölgesinde bulunan ve teknoparklar içerisinde faaliyet yürüten en fazla 3 yıl önce kurulmuş olan start-up şirket sahipleri.

Yarışmacıların ön başvuru tarihi itibariyle programa başvuru yapmayan bir işletmenin ortaklık yapısında yer almamaları gerekiyor.

Genç Fikirler Fabrikası 2024

 

 

Toplam ödül değeri 650.000 TL olan yarışmada, başarılı bulunan en fazla 7 ekip, KDV dahil 50.000 TL iş geliştirme giderleri karşılanma hakkı elde edecektir. Yarışma sonucunda yapılacak final programında birinciye 70.000 TL, ikinciye 60.000 TL ve üçüncüye 50.000 TL daha iş geliştirme giderleri karşılanma hakkı verilecektir. Bu destek ödülleri, iş fikirlerini geliştirmek için gerekli olan hammadde, malzeme, ekipman ve hizmet alımları için kullanılacaktır.

Yarışma hakkında ayrıntılı bilgi almak ve müracaat etmek isteyenler gencfikirlerfabrikasi.org web sitesinden bilgi alabilirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
İş Fikri Yarışması Ödüllerle Geliyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin