1. Haberler
  2. Eğitim
  3. İlçe Milli Eğitim Müdürü’nden Bayram Tatili Değerlendirmesi

İlçe Milli Eğitim Müdürü’nden Bayram Tatili Değerlendirmesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

14 Nisan 2023 Cuma günü mesai bitişi ile 9 günlük bayram tatili başlamış oldu. Tatile girerken İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal ile röportaj yaptık. Kendisine Sorgun’daki eğitim öğretim durumu hakkında değerlendirmelerde bulunmasını istedik. Musa Öcal’ın değerlendirmeleri şöyle:

“Sorgun’da toplam 63 okul ve 15.697 öğrenci bulunmaktadır. Pandemiden sonra okula ve derslere uyum süreci oldukça rahat geçti.  9 günlük bayram tatili hem öğretmenler hem de öğrenciler için oldukça iyi oldu. Memleketine gitmek isteyen öğretmenler tatil sebebiyle rahatlıkla gidip dönebilecekler.

Depremden sonra Sorgun’a 3 bin civarında aile yerleşti. 410 tane depremzede öğrencimizin kırtasiye malzemesi ve sınavlara yönelik ihtiyaçları devletimiz tarafından karşılandı. TDV yurdunda kalan 44 ailemiz var. Geçen hafta yurttaki iftar programına Sayın Valimiz  Ziya Polat katıldı. Ailelerimizin ihtiyaçları devletimiz, milletimiz, hayırsever iş insanları tarafından karşılanıyor. Sınav hazırlık aşamasındaki çocukların ve gençlerin YKS- TYT soru bankası ve test kitapları temin edildi.

Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve milletimize sağlık ve esenlikler getirmesini diler, milletimizin, öğrenci ve öğretmenlerimizin bayramını kutlarım.”

01ba8917 3e5d 49b0 90f4 fe97d2e24700

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
İlçe Milli Eğitim Müdürü’nden Bayram Tatili Değerlendirmesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 14 Nisan 2023, 17:10

    👏👏👏🇹🇷

    Cevapla
Bizi Takip Edin