1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Sorgun Gençlik Merkezi Gençler İçin Hazırda!

Sorgun Gençlik Merkezi Gençler İçin Hazırda!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun’da Nisan 2016’dan beri faaliyet gösteren Gençlik Merkezi kapılarını her imkanı ile gençler için açıyor. Gençlik Merkezi’nde çocuk ve yetişkin grupları için resim, akıl ve zeka oyunları, İngilizce dil eğitimi, Matematik eğitimi veriliyor. Talep olması durumunda gitar bağlama gibi çeşitli alanlarda eğitimler açılması mümkün. Yetişkinler için sağlıklı yaşam, beslenme ve rölyef eğitimi veriliyor.

Gençlik Merkezi’nde kütüphane, derslikler ve bilgisayar sınıfı var. Merkez sınırları içinde tamamen bireysel şifre ile kullanılabilecek 32GB‘a kadar internet hizmeti bulunuyor. Kitap okuma halkaları ile gençlerin kitap okuma ve kritik etme alışkanlığı kazanması hedefleniyor.

Gidilecek yerlerin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından belirlendiği gezi programları bulunuyor.

Yaz dönemlerinde deniz ve doğa konseptli kamplar mevcut. Bu kamplara başvuru yapmak tamamen ücretsiz. Kamplarda gençlere at biniciliği, kano, zipline, paintball, yüzme gibi çeşitli etkinliklere katılma imkanı tanınıyor.

Yine gençlerin ekran bağımlılığından uzaklaşmaları için ‘Sosyal Medyadan Sosyal Meydana’ etkinliği düzenleniyor. Çuval yarışı, halat çekme, matrak, sandalye kapmaca, müzik dinletisi, balon şişirme, yüz boyama aktiviteleri yapılıyor.

Ayrıca çalışma odalarında sınavlara hazırlanan gençler ders çalışma imkanı buluyor. Gençlik merkezinin kapıları 08:00‘den 00:00‘a kadar gençler için açık.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sorgun Gençlik Merkezi Gençler İçin Hazırda!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin