1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Fatih Koçer’den Çiftçiyi Düşünen Öneri

Fatih Koçer’den Çiftçiyi Düşünen Öneri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sorgun ilçe başkanı Fatih Koçer, çiftçi ve üreticilerden akaryakıt üzerindeki Özel Tüketim Vergisi’nin alınmaması gerektiğini belirtti. Koçer ayrıca, orman yangınları, emekli maaşları, ekonomik zorluklar konularında da açıklamalarda bulundu.

Hava sıcaklıklarının artmasıyla Hatay, Muğla, Adana, Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale, Mersin ve Diyarbakır’da meydana gelen orman yangınları nedeniyle derin üzüntü içinde olduğunu ifade eden Koçer, “Ülkemize, milletimize ait varlıkları yitirmemiz, tabiatın gördüğü tahribat ve en önemlisi orman alanlarında yaşayan canlıların yanarak yok olması hepimizi tarif edilemeyecek ölçüde üzüyor. Vatandaşlarımız ve yangınlara müdahale eden ekiplerimizin can kaybı yaşamaması tek tesellimiz ” dedi.

Emekli maaşları konusuna da değinen Koçer, “Emeklilerimiz, işçiye ve memura yapılan artışın kendilerine yansıtılmamış olmasından dolayı haklı bir serzeniş içerisindeler. En düşük emekli maaşı, asgari ücretin altında olmamalıdır. Yüzde 25’lik zam, emeklilerimizin kök maaşlarına değil, aldıkları fiili maaşlarına göre verilmeli, ayrıca tüm emeklilerimizi kapsayacak kademeli bir artış düzenlemesi yapılmalıdır ” şeklinde görüş bildirdi.

Gündemde akaryakıta yapılan zamların olduğuna işaret eden Koçer, “Çiftçilerimiz başta olmak üzere, üreticilerimizden, üretimde kullanılan akaryakıttan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) alınmamalıdır ” dedi.

WhatsApp Image 2023 07 22 at 22.43.10 4

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Fatih Koçer’den Çiftçiyi Düşünen Öneri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin