1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. Evladın Anne Babasına Yapmadığını Sorgun Belediyesi Yapıyor. Hayırlı Hizmet….

Evladın Anne Babasına Yapmadığını Sorgun Belediyesi Yapıyor. Hayırlı Hizmet….

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun ilçesinde soğuk kış günlerinde evinden çıkamayan kimsesiz yaşlıların her türlü ihtiyacına belediyenin oluşturduğu ekipler koşuyor. Kar yağışının etkili olduğu ilçede eve mahkum kalan yaşlıların sağlık bakımları da bu ekipler tarafından yapılıyor.

 HayYrlY hizmet 1

Sorgun ilçesinde soğuk kış günlerinde evinden çıkamayan kimsesiz yaşlıların her türlü ihtiyacına belediyenin oluşturduğu ekipler koşuyor. Kar yağışının etkili olduğu ilçede eve mahkum kalan yaşlıların sağlık bakımları da bu ekipler tarafından yapılıyor.

Yozgat’ın Sorgun İlçe Belediyesi, yaşlıların hizmette sınır tanımıyor. Belediye Başkanı Erkut Ekinci tarafından kurulan ekip, kimsesiz yaşlıların ev temizliğinden gıdasına, kişisel bakımlarından sağlık hizmetine kadar pek çok alanda hizmet veriyor.

HayYrlY hizmet 5

SOĞUK GÜNLERDE SICAK YARDIM

Belediye bünyesinde oluşturulan ekip, yaşlıların evde sağlık ve bakım hizmetlerini yerine getiriyor.

HayYrlY hizmet 3

Her gün belirlenen bölgelerdeki yaşlıları düzenli olarak ziyaret eden ekibin çalışmasını Başkan Erkut Ekinci takip ediyor.

Belediye olarak yaşlıların evde sağlık ve bakım hizmetlerini ara vermeden devam ettirdiklerini belirten Ekinci, soğuk ve kar yağışlı kış günlerinde en ücra noktadaki yaşlılara ulaştıklarını bildirdi.

 

ONLARA HİZMET BOYNUMUZUN BORCU

Ekinci; “Ulaşabildiğimiz ve bize ulaşan yaşlı büyüklerimize hizmet elimizi uzatmak boyun borcumuz, onların dualarını almak bize ödüldür. Bizler onlara hizmet ettikçe daha güçlü ve sorumluluğunu yerine getirmiş hissediyoruz. Özellikle kışın soğuk günlerinde evlerinden çıkamayacak durumdaki yaşılarımızı bulup, ihtiyaçlarını gideriyor, yanlarında olmaya çalışıyoruz. Sorgun’u her bakımdan şehir yapma hayalimizi yerine getirmek için çalışıyor, bu yolda bizimle yol arkadaşlığı edenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Evladın Anne Babasına Yapmadığını Sorgun Belediyesi Yapıyor. Hayırlı Hizmet….
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin