1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Boyadıkları Tabakları Annelerine Hediye Edecekler

Boyadıkları Tabakları Annelerine Hediye Edecekler

Özel Çocuklar Çini Boyama Sorgun
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun Belediyesi Özel Eğitim Birimi‘ndeki çocuklar, çini boyama eğitimi alıyorlar. Avrupa Birliği projesi kapsamında Sorgun Belediyesi bünyesindeki çini kursuna gelen çocuklar hem bu sanatı tanımış oldular hem de boyama yaparak renkleri öğrendiler.

 

Özel Çocuklar Çini Boyama Sorgun

 

 

İlerleyen günlerde özel çocukların, proje kapsamında çini sanatının hammadeden son aşamasına gelinceye kadar geçen süreci de öğrenmeleri planlanıyor. Çini sanatını öğrenen çocukların ince motor becerileri gelişecek ve daha dikkatli boyamalar yapacaklar. Kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak bu etkinlik sayesinde çocuklar oldukça mutlu zaman geçiriyorlar.

Özel Çocuklar Çini Boyama Sorgun

 

 

Öğrencilerden Mustafa Buğra Arslan “Yaptığım etkinliği çok beğendim. Kırmızı, yeşil, açık mavi ve mavi renkleri kullandım. Çok mutlu oldum. Yaptığım tabağı eve götürüp anneme hediye edeceğim” dedi.

Oğuzhan ise “Çalışmam bitince anneme hediye edeceğim. Boyamaya devam etmek isterim. Boyama yaparken mutlu oluyorum” dedi.

Eğitmen Ayşegül Bolat ise “Çini öğretmenimiz Hale Ekim’e katkı sağladığı için ve bu sanatı çocuklarımıza öğrettiği için teşekkür ederiz. Özel çocuklarımızla birlikte oldukça güzel zaman geçirdik” dedi.

Özel Çocuklar Çini Boyama Sorgun

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Boyadıkları Tabakları Annelerine Hediye Edecekler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin